Τσάκας: Με τον Πρίγκιπα στο Καραϊσκάκη

Ο Βλάσης Τσάκας δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία άφιξης του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Ελλάδα, τόνισε, όμως, πως θα είναι μαζί του στο Καραϊσκάκη, στο ντέρμπι της 20ης Νοεμβρίου, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

"Με έχει ενημερώσει ότι μέχρι την άλλη Παρασκευή ή το Σάββατο θα έχει

έρθει στην Αθήνα. Οπως καταλαβαίνετε λοιπόν θα είναι μαζί μου στο Φάληρο για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό", τόνισε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Εξέδρα ο Τσάκας, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα ζητήσει από την ΠΑΕ Ολυμπιακός τις απαραίτητες προσκλήσεις για τον ίδιο, τον πρίγκιπα, αλλά και όσους τους συνοδεύσουν στο γήπεδο.

Ο Τσάκας τόνισε ακόμη πως τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με τον Πρίγκιπα επί ευρωπαϊκού εδάφους για να ορίσει τις λεπτομέρειες της άφιξής του στην Ελλάδα: "Θα έχω συνάντηση με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ επί ευρωπαϊκού εδάφους για να συζητήσουμε λεπτομέρειες σχετικά με τις επόμενες κινήσεις μας στην ΠΑΕ, αλλά και για το ταξίδι του. Θα μάθω κι εγώ τότε την ακριβή ημερομηνία άφιξής του".

Τέλος, μίλησε και για το πριμ που έχει τάξει ο πρίγκιπας, λέγοντας: "Μην ξεχνάμε ότι σε ενδεχόμενη νίκη θα πρέπει να μοιράσει και το πριμ για το οποίο ο ίδιος μου είχε μιλήσει πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω να είναι γουρλής και να μην μου χαλάσει το σερί".

Keywords
Τυχαία Θέματα