Τοροσίδης: Στο τέλος εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα

Με δηλώσεις του ο Βασίλης Τοροσίδης, θεωρεί πως ο Ολυμπιακός είναι και φέτος φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Η δουλειά συνεχίζεται και νομίζω ότι από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα η ομάδα συνεχώς ανεβαίνει επίπεδο. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι στιγμής είχαμε πολύ βαρύ πρόγραμμα, με αγώνες Τετάρτη - Κυριακή. Θα είναι πολύ ευεργετικό ότι πλέον δεν θα έχουμε την πίεση της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Και βέβαια το θέμα είναι ότι τώρα υπάρχει κι ένα διάλειμμα για να ξεκουραστούμε

όλοι οι παίκτες, αλλά πάνω απ' όλα να επιστρέψουν 100% έτοιμοι οι τραυματίες σε αγωνιστική δράση. Η συνέχεια άλλωστε είναι πολύ δύσκολη και χρειαζόμαστε όλοι", τόνισε στην εφημερίδα Πρωταθλητής ο Τόρο και συνέχισε:

"Είδαμε στην Κέρκυρα έπαιξαν επτά - οκτώ παίκτες απ' αυτούς που δεν θεωρούνται βασικοί και πόσο βοήθησαν! Γι΄αυτό και είναι σημαντικό καταρχάς να είμαστε όλοι καλά. Από εκεί και πέρα η ομάδα έχει μεγάλο και καλό ρόστερ, αλλά αυτό που μετράει πάρα πολύ είναι ότι έχουμε και πολύ καλό κλίμα. Όλα αυτά νομίζω ότι στο τέλος θα μας δώσουν το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα