Το sport.gr γράφει για τον ΠΑΟ που κερδίζει τους αντιπάλους, αλλά και τον κόσμο του

Η επέλαση του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο, με τους πράσινους να προσθέτουν άλλο ένα... σκαλπ στην φετινή τους συλλογή, αυτό της ΑΕΚ και να βρίσκονται μόνοι πρώτοι και αήττητοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Και το σημαντικότερο όλων, με την παρουσία τους τον τελευταίο μήνα και το ποδόσφαιρο που αποδίδουν έχουν "ζεστάνει" τους φιλάθλους τους που έδωσαν βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ

στο ντέρμπι με την Ενωση. To sport.gr γράφει για τον Παναθηναϊκό που κερδίζει ομάδες και τον κόσμο του...

Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα
Το τελικό 3-2 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αθηναϊκού ντέρμπι. Το Τριφύλλι ήταν ανώτερο από την ΑΕΚ και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη με σκορ... μαμούθ, όπως λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις. Ωστόσο, από τη μία η χαλάρωση που προήλθε μετά το 3-0 σε συνδυασμό με τις χαμένες ευκαιρίες από το 78' έως το 88' και ορισμένα λάθη στα μετόπισθεν, έφεραν... χτυποκάρδια στο φινάλε.

Εφυγε... χορτασμένος ο κόσμος
Πλην, όμως, ο κόσμος έφυγε... χορτασμένος για ακόμη μία φορά από το γήπεδο. Σαφέστατα, κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον Εργοτέλη και την Skoda Ξάνθη, οι πράσινοι να έφτασαν σε υψηλότερα επίπεδα απόδοσής σε σχέση με το ντέρμπι, ωστόσο και πάλι υπήρξαν στιγμές κατά τη διάρκεια του... clasico, όπου οι τετράδα Λέτο-Κουίνσι-Κλέιτον-Κατσουράνης έκρυψαν το τόπι!

Κέρδισαν ξανά την εμπιστοσύνη των φιλάθλων
Είναι γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του κόσμου του. Με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο μήνα, οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού έχουν ενθουσιαστεί και άρχισαν και πάλι να "αγκαλιάζουν" την ομάδα, καθώς ικανοποιούνται τόσο από τα αποτελέσματα, όσο περισσότερο από το θέαμα που τους προσφέρει η καλοδουλεμένη μηχανή του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Τα περισσότερα εισιτήρια φέτος
Δεν είναι τυχαίο πως σχεδόν 33.000 νοματαίοι έκοψαν εισιτήριο το βράδυ της Κυριακής για να παρακολουθήσουν ιδίοις όμμασι την αναμέτρηση. Είναι τα περισσότερα εισιτήρια που κόβονται φέτος σε παιχνίδι της Superleague, ενώ η προσέλευση ήταν ακόμα μεγαλύτερη, αφού στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν περισσότεροι από 45.000 φίλαθλοι, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα!

Η μεγάλη αλήθεια του Φερέιρα
Ο Φερέιρα είπε μια μεγάλη αλήθεια στην συνέντευξη Τύπου. "Πάντα έλεγα στους ποδοσφαιριστές μου ότι αν παίξουν καλά, ο κόσμος θα έρθει. Αυτό συνέβη σήμερα. Κατάλαβα ότι στους φίλους του Παναθηναϊκού αρέσει το καλό ποδόσφαιρο, το σοβαρό παιχνίδι και τους αρέσει να βλέπουν την ομάδα να προσπαθεί. Αυτό που συμβαίνει τώρα, το κατέκτησαν οι ποδοσφαιριστές".

Είναι απαιτητικός και διψούσε για μπάλα
Λόγια απολύτως αληθινά από τον Πορτογάλο τεχνικό. Πράγματι, ο κόσμος του Τριφυλλιού είναι απαιτητικός από την ομάδα του, από την οποία έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στο παρελθόν, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στα ευρωπαϊκά κύπελλα και διψούσε για μπάλα.

Τους επιβραβεύει με την παρουσία του
Τον τελευταίο καιρό, οι πράσινοι αποδίδουν εξαιρετι

Keywords
Τυχαία Θέματα