Το παίρνουν πάνω τους οι παίκτες του ΠΑΟ

Εκτός από την ομιλία του Ζεσουάλδο Φερέιρα προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού, η προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης (19/4) περιελάμβανε και κουβέντα μεταξύ των ποδοσφαιριστών των πρασίνων δίχως την παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού. Οι παίκτες συμφώνησαν πως αδικούν τους εαυτούς τους με την εικόνα που παρουσιάζουν μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό,
είπαν ότι είναι υποχρέωσή τους να βγάλουν την ομάδα πρώτη στα play off και ετοιμάζονται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους για να πετύχουν τον στόχο της εξόδου στα προκριματικά του Champions League. Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν πάει άλλο. Η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως κι αν ήρθε αυτή, αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι. Ο κόσμος έχει οργιστεί βλέποντας την κατρακύλα που έχει πάρει η ομάδα, η διοίκηση είναι προβληματισμένη και ο προπονητής μιλώντας σήμερα (19/4) στους παίκτες έστειλε το δικό του μήνυμα πως πλέον θα παίζουν μόνο όσοι μπορούν..."Αδικούμε τους εαυτούς μας"
Πλέον η μπάλα έρχεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών που επιβάλλεται να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να το πάρουν πάνω τους. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται πως βγαίνει από την 20λεπτη κουβέντα που είχαν μεταξύ τους, δίχως την παρουσία του Φερέιρα στο περιθώριο της προπόνησης, όπου και συμφώνησαν πως πρέπει να τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν την πρώτη θέση στα play off."Ο,τι κι αν έχει συμβεί, δεν είναι δυνατόν να παίζουμε τόσο άσχημα, μετά το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Αδικούμε τους εαυτούς μας και προκαλούμε τη δικαιολογημένη έκρηξη του κόσμου" ήταν μία από τις ατάκες που ειπώθηκαν και την οποία ασπάστηκαν άπαντες."Δεν διανοούμαι ότι δεν θα βγούμε στο Champions League"
Κατόπιν πήρε το λόγο ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος είπε στους συμπαίκτες του: "Είμαστε οι καλύτεροι και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Τους έχουμε νικήσει όλους εντός και εκτός έδρας και δεν διανοούμαι ότι δεν θα πάρουμε μέρος στα προκριματικά του Champions League".Με τον Γάλλο άσο συμφώνησαν οι άλλοι αρχηγοί του Τριφυλλιού, Καραγκούνης, Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο που τόνισαν πως: "Αποτελεί υποχρέωση μας να βγούμε δεύτεροι. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα στα προκριματικά".Ακολούθησε ολιγόλεπτη συζήτηση για τους λόγους που ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει αυτή την εικόνα και στο τέλος, οι ποδοσφαιριστές κατέληξαν ότι επιβάλλεται στα play off να εμφανιστούν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο, ώστε να επιτευχθεί ο τελευταίος στόχος."Εχει δίκιο ο κόσμος, πρέπει να αλλάξουμε και να σώσουμε την παρτίδα"
"Ο κόσμος δεν διαθέτει άλλη υπομονή μαζί μας και έχει δίκιο. Να αλλάξουμε πρόσωπο σε αυτά τα έξι παιχνίδια και έστω και στο τέλος, ας σώσουμε όπως μπορούμε την παρτίδα" ήταν το τελικό συμπέρασμα της κουβέντας των πράσινων.
Keywords
Τυχαία Θέματα