Το μεγαλύτερο πρωτάθλημα

Σήμερα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο να κατακτήσει το μεγαλύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Και αυτό δεν είναι το πρωτάθλημα της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑΣ ή ΛΙΓΚΑΣ.

Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί σήμερα το πρωτάθλημα της επιβίωσης και όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να το κερδίσει. Στην μάχη της επιβίωσης υπήρξαν θύματα (ΒΙΕΡΙΝΙΑ – ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ κ.α.) αλλά αν από τη μάχη βγεις νικητής απονέμεις και τις ανάλογες τιμές στα

θύματα και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ΒΙΕΡΙΝΙΑ - ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ τις αξίζουν.

Σε μια εποχή που η χώρα μας βιώνει, την μεγαλύτερη πολιτικοοικονομική κρίση που έχει βιώσει η γενιά μας, κυριότερο μέλημα για τον καθένα μας πρέπει να είναι η διάσωση όλων όσων αγαπάμε και μας δίνουν δύναμη να πορευόμαστε σε αυτήν την ζωή.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν ήταν αλάνθαστη αλλά γνώμη μου είναι ότι μέχρι σήμερα εργάστηκε με γνώμονα την ανάπτυξη και την πρόοδο της ομάδας μας αλλά οι συνθήκες το έφεραν να παλεύουν για την επιβίωση.

Όσοι λοιπόν δικαιολογημένα, απαιτούν από την διοίκηση εντυπωσιακές κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, αν ρίξουν μια ματιά γύρω τους θα διαπιστώσουν να καταρρέουν ιστορικές ομάδες με μεγάλη δύναμη και σημαντικά κεφάλαια επενδυτών, χορηγών και οπαδών και είναι σίγουρο ότι δεν επιθυμούν να βρεθεί στην ίδια κατάσταση και η ομάδα μας.

Εμείς λοιπόν δεν έχουμε τους μεγαλοεπενδυτές, έχουμε όμως την τύχη να υπάρχουν στην διοίκηση δύο ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Ευρώπης, εκ των οποίων ο ένας αρχηγός και για τους οποίους κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ούτε την γνώση τους για το ποδόσφαιρο, αλλά ούτε και τη αγάπη τους για την ομάδα.

Ας συσπειρωθούμε λοιπόν γύρω από την διοίκηση αφήνοντας στη άκρη τις διχαστικές ενέργειες και όταν το καλοκαίρι θα κάνουμε απολογισμό της προσφοράς όλων και η ομάδα θα έχει αποφύγει τον κίνδυνο ας επιλέξουμε του καλύτερους και ας τους αλλάξουμε.

Ας σώσουμε ότι αγαπάμε

aetos1926

Keywords
Τυχαία Θέματα