Τις συμβουλές του στους παίκτες της Γιουβέντους εν όψει της αναμέτρησης με την Σάμροκ Ρόβερς, έδωσε ο Τζιοβάνι Τραπατόνι

Τις συμβουλές του στους παίκτες της Γιουβέντους εν όψει της αναμέτρησης με την Σάμροκ Ρόβερς, έδωσε ο Τζιοβάνι Τραπατόνι. Ο πρώην τεχνικός της Μεγάλης Κυρίας και νυν προπονητής της Ιρλανδίας, συνέστησε προσοχή στους μπιανκονέρι στο παιχνίδι με την ιρλανδική ομάδα, για το Europa League.

Η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου στο Europa League έφερε στο δρόμο των μπιανκονέρι την ιρλανδική ομάδα και όπως συνέστησε

ο Τραπατόνι, οι παίκτες του Λουίτζι Ντελ Νέρι θα πρέπει να μην υποτιμήσουν την αντίπαλό τους, η οποία όπως τόνισε είναι πολύ καλά οργανωμένη.

"Παίκτη προς παίκτη η Γιουβέντους έχει καλύτερης ποιότητας ποδοσφαιριστές αλλά η Σάμροκ Ρόβερς είναι καλά οργανωμένη και θα είναι σε καλή φόρμα καθώς βρίσκεται στη μέση της αγωνιστικής περιόδου. Αυτό θα μετρήσει πολύ στο παιχνίδι και είμαι σίγουρος πως η Γιουβέντους δεν θα τους υποτιμήσει", ήταν τα λόγια του έμπειρου κόουτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα