Την πεποίθησή του ότι ο Παναιτωλικός είναι αυτός που θα έχει το άγχος στο ντέρμπι του Σαββάτου (26/3), εξέφρασε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος

Για το ντέρμπι του Σαββάτου (26/3) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό μίλησε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (24/3). Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των κρητικών: Για την στάση του κόσμου στο ματς του Σαββάτου:
"Θέλω να ζητήσω την προσοχή του κόσμου, να είναι προσεκτικός, να μας σπρώξει στη νίκη γιατί μια απροσεξία μπορεί να μας στοιχίσει. Στον ΟΦΗ ξέρετε όλοι πως εφαρμόζονται οι κανόνες".Για το ντέρμπι:
"Είναι
ένα παιχνίδι όχι πόλεμος. Η λογική μας δεν αλλάζει, θα παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Έχουμε ένα πλεονέκτημα γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να παίξουμε την μπάλα μας. Μπορεί να είναι κλισέ αλλά αυτό θέλουμε. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο κοιτάμε την δική μας ομάδα.Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, έχουμε κάποια προβλήματα, θα τα δούμε αύριο που είναι η τελευταία προπόνηση και θα αποφασίσουμε. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές που είσαι στη μέρα σου και κάνεις γκολ. Το γκολ θέλει και τύχη. Θα προσπαθήσουμε το Σάββατο να έχουμε και αυτό".Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα:
"Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα, ανοιγω μια παρένθεση εδώ, θέλω να πω πως μπορούσαμε να το καθαρίσουμε πιο νωρίς".Για τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει Παναιτωλικού:
"Θα περιμένουμε το Σάββατο να δούμε αν θα έχουμε τους Μπερτίν, Βεζυρίδη, Γεωργίου και Αγρίτη που έχουν κάποια προβλήματα. Θα κοιτάξουμε να είμαστε καλά ψυχολογικά γιατί αν είσαι καλά κάνεις πράγματα και παραπάνω από τις δυνατότητες σου. Είναι μια ευκαιρία το Σάββατο να δείξουμε τις δυνατότητες μας".Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:
"Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά και την προσπάθεια. Οταν θα έρθει η στιγμή θα γίνει ο απολογισμός. Είναι ένα παιχνίδι. Αν ο αντίπαλος το βλέπει διαφορετικά είναι θέμα αντιπάλου. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα στο οποίο "τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα πολλά μέλι".Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί γενικώς και νομίζω πως αυτό τα λέει όλα. Να είμαστε δυνατοί από την αρχή, στις προσωπικές μονομαχίες γιατί εκτός από τα συστήματα παίζει και αυτό ρόλο. Ξαναλέω πως είναι ένα παιχνίδι και το άγχος το έχει ο Παναιτωλικός".
Keywords
Τυχαία Θέματα