Θέλει πάλι Βοϊβοντίνα ο Κατάι

Να βρει ομάδα, στην οποία θα αγωνίζεται θέλει ο Αλεξάνταρ Κατάι, που έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στον ΟΦΗ, αλλά δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να καθιερωθεί. Ο νεαρός σέρβος δεσμεύεται με πενταετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα έλεγε όχι σε πιθανή επιστροφή του στην Βοϊβοντίνα, από όπου και αποκτήθηκε.

Ο Αλεξάνταρ Κατάι ήρθε με μεγάλα όνειρα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να δείξει την αξία του. Αρχικά ήρθε με μεταγραφή στον πρωταθλητή Ελλάδας και μετά την δεύτερο στάδιο προετοιμασίας δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ.

Δεν έχει καταφέρει να πείσει όμως τον Νίκο Αναστατόπουλο, πως έχει θέση στην 11άδα της κρητικής ομάδας και όλα δείχνουν πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν για τον ΟΦΗ, με τον ίδιο να ξέρει πως ούτε στον Ολυμπιακό θα βρει χρόνο συμμετοχής και γι' αυτό σκέφτεται την Βοϊβοντίνα.

Συγκεκριμένα, ο Κατάι δήλωσε στην εφημερίδα Β«ΖurnalΒ»: Β«Την τελική απόφαση θα την πάρει ο Ολυμπιακός γιατί έχω υπογράψει συμβόλαιο για πέντε χρόνια. Εγω θέλω τους επόμενους έξι μήνες να είμαι σε μια ομάδα που θα παίζω. Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω στην Βοϊβοντίνα στην οποία θα έχω θέση στην ενδεκάδα. Στον ΟΦΗ, περίμενα να πάρω ευκαιρίες αλλά έχω παίξει μόνο σε δύο ματςΒ».

Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, η Βοϊβοντίνα δεν είναι η μοναδική ομάδα που θέλει τον Κατάι αφού ενδιαφέρον υπάρχει και από τον Ερυθρό Αστέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα