Τετ α τετ Φερέιρα με παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει Αρη

Το παιχνίδι με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι το δυσκολότερο για τους πράσινους μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου και όπως γίνεται αντιληπτό είναι εξόχως σημαντικό ο Παναθηναϊκός να περάσει αλώβητος από την έδρα των κιτρίνων και να διατηρηθεί στην κορυφή. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει κάνει ακόμα κάποια ομιλία στους παίκτες του για το ματς με τον Αρη,

ωστόσο στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης είχε τετ α τετ με ορισμένους από αυτούς που προορίζει για την ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πριν αποφασίσει για το βασικό σχήμα ήθελε να μάθει μιλώντας ξεχωριστά με κάποιους παίκτες που έχουν τραβήξει όλο το... κουπί στα τελευταία παιχνίδια, αν αισθάνονται καλά και αν έχει επιδράσει πάνω τους η κούρασαν από τα σερί ματς που αγωνίζονται.

Το βλέπει, άλλωστε και ο ίδιος ο Φερέιρα πως στα τελευταία δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΟΦΗ, οι πράσινοι δεν έχουν την ίδια φρεσκάδα με προηγούμενες αναμετρήσεις και γι' αυτό ήθελε να μάθε από πρώτο χέρι από τους παίκτες του αν αισθάνονται... βαριά τα πόδια τους.

Ετοιμος ο Μαρίνος, αλλά διατηρεί τον Βύντρα
Ο 65χρονος τεχνικός, πάντως, μολονότι θα έχει στην διάθεσή του και τον Στέργο Μαρίνο, που προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς για δεύτερη σερί μέρα, δεν προτίθεται, τουλάχιστον με τα μέχρις στιγμής δεδομένα να αλλάξει το βασικό σχήμα. Κάτι που σημαίνει ότι ο Λουκάς Βύντρα θα διατηρηθεί στο δεξί άκρο, καθώς ο Φερέιρα εκτιμά ότι δίνει καλύτερη ισορροπία στην άμυνα και ότι βοηθάει περισσότερο στα στημένα.

Οι υπόλοιποι δέκα θα είναι οι Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Κουίνσι, Ζεκά, Κλέιτον και Λέτο. Στα ευχάριστα ότι οι Ρούντολφ και Τοτσέ με μία γεμάτη εβδομάδα προπονήσεων είναι σε θέση να δώσουν λύσεις ερχόμενοι από τον πάγκο και πιθανότατα τούτη τη φορά θα βρίσκονται στην αποστολή. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Καραγκούνης, Νίνης και Χριστοδουλόπουλος, που προπονούνται ατομικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα