Τέλος καλά, όλα καλά για το Μαρούσι καθώς βρέθηκε το ποσό ώστε να συμμετάσχει η ομάδα στην φετινή Α1Τέλος καλά, όλα καλά για το Μαρούσι καθώς βρέθηκε το ποσό ώστε να συμμετάσχει η ομάδα στην φετινή Α1

Ο Αρης Βωβός είναι αυτός που θα καλύψει την εγγυητική επιστολή των 65.000 ευρώ και το Μαρούσι, όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί κανονικά στην φετινή Α1.

Η συμμετοχή του Αμαρουσίου στην φετινή Α1 μπορεί να πέρασε από... χίλια κύματα ωστόσο ύστερα από παρέμβαση του Αρη Βωβού, κύριου χρηματοδότη εδώ και χρόνια της ομάδας των βορείων προαστίων, θα αγωνιστεί κανονικά στο φετινό πρωτάθλημα.

Το Μαρούσι, απ' ότι φαίνεται θα καταθέσει τελικά την Παρασκευή την εγγυητική επιστολή των 65.000 ευρώ στην ΕΕΑ και θα πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής του.

Οι προσπάθειες του Ερασιτέχνη και του Δήμου Αμαρουσίου δεν έπεσαν στο κενό καθώς σε συνδυασμό με τον Αρη Βωβό βρέθηκαν τελικά τα χρήματα που ήταν αναγκαία για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα. Αρωγός στην προσπάθεια όλων των παραπάνω φαίνεται ότι ήταν και ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγιώτης Αλεξανδρής.

Μάχη με το χρόνο και για προπονητή...Μετά την επίλυση του προβλήματος για την συμμετοχή της ομάδας στης Α1 σει

Keywords
Τυχαία Θέματα