Τα προβλήματα τραυματισμών αυξήθηκαν για την ΑΕΚ, μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

13:58 4/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Η νίκη επί του Ατρόμητου μπορεί να μην άλλαξε κάτι στη βαθμολογική κατάταξη της ΑΕΚ ενόψει play off, αφού νίκησε και ο Βόλος, ωστόσο το παιχνίδι άφησε αρκετές ανοιχτές πληγές για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Συγκεκριμένα, Ματέος, Γεωργέας και Καφές, προστέθηκαν στους Δέλλα, Ιντζόγλου, που ήδη αντιμετώπιζαν πρόβλημα, από τις προηγούμενες ημέρες. ''Θα μπείτε όλοι στα ταξί'', η θέση της Original.
Δύο παιχνίδια έμειναν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και αν τα πάρει και τα δύο η ΑΕΚ, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει καλύτερο πλασάρισμα στην ειδική βαθμολογία των play off. Κι αυτό γιατί την τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με όλα τα αποτελέσματα να ευνοούν τους κιτρινόμαυρους και αυτό της ισοπαλίας να είναι το πλέον ιδανικό.Για να φτάσει εκεί όμως, θα πρέπει να επικρατήσουν αρχικά της Λάρισας εκτός έδρας, την προσεχή Κυριακή (10/3) και στη συνέχεια του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, μία εβδομάδα αργότερα. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τους βυσσινί, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Τραϊανού Δέλλα που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο, αλλά και των Ματέος, Καφέ, Γεωργέα.Η κατάσταση του Κολοσσού, θα επανεκτιμηθεί εντός της εβδομάδας για το οστικό οίδημα άκρου ποδός το οποίο έχει υποστεί, ενώ ο Νταβίντ Ματέος θα υποβληθεί το απόγευμα σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί η κατάσταση στο αριστερό γόνατό του. Ο Νίκος Γεωργέας, ο οποίος έχει μια διάταση δεξιάς γαστροκνημίας, ο Παντελής Καφές ο οποίος έχει οίδημα και κάκωση στο δεξί γόνατο και ο Λευτέρης Ιντζόγλου, ο οποίος έχει διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής, έκαναν φυσιοθεραπεία.''Θα μπείτε όλοι στα ταξί''
Αναφορικά με το θέμα της μεταφοράς της ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο με ταξί, η Original 21 απάντησε με την ανάρτηση μιας κυριακάτικης φωτογραφίας από το ξενοδοχείο, την οποία συνοδεύει η εξής λεζάντα: ''Όπου τολμούν οι αετοί... Θα μπείτε όλοι στα ταξί''.
Keywords
Τυχαία Θέματα