Τα παράπονα του Ματούσιακ &η οργή των Αρκάδων!

Παραμονή Χριστουγέννων δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα της Πολωνίας ρεπορτάζ το οποίο ανέφερε τα παράπονα του Ράντοσλαβ Ματούσιακ για καθυστέρηση πληρωμών από τον Αστέρα Τρίπολης, γεγονός που εξόργισε τους ανθρώπους των Αρκάδων και ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις με τον παίκτη να καλείται για λύση συμβολαίου!

Σύμφωνα με ΜΜΕ της πατρίδας του ο Ράντοσλαβ Ματούσιακ έχει πολλά παράπονα από τους διοικούντες του Αστέρα Τρίπολης για την καθυστέρηση των πληρωμών.

"Ο Αστέρας δεν πληρώνει τον μισθό του για πολλούς μήνες. Ο Ματούσιακ αποτελεί ένα τέλειο παράδειγμα, που αποδεικνύει πόσο φευγαλέα είναι η σταδιοδρομία του ποδοσφαίρου και οι υψηλοί μισθοί, την στιγμή που πριν από μερικά χρόνια στην Παλέμρο έβγαζε ετησίως 500.000 ευρώ…", γράφεται στο σχετικό ρεπορτάζ.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Αστέρα έχουν διαφορετική άποψη. Μάλιστα το σχόλιο ότι "ο Ματούσιακ προφανώς μπερδεύτηκε και μίλησε για το πριμ των γκολ που δεν του έχουμε δώσει" που έγινε από ανθρώπους της ομάδας, είναι χαρακτηριστικό για τον τρόπο που υποδέχτηκαν τις… βολές του Πολωνού.

Ετσι δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα τον Ιανουάριο. Επίσης κοντά στην έξοδο βρίσκονται και οι Κερ, Αρσενίεβιτς και Σέσμα οι οποίοι δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα