Τα λιονταράκια του Κωστέ

Η πιο hot συζήτηση στους ΑΕΚτζήδικους κύκλους τις τελευταίες βδομάδες είναι η ανέλπιστα καλή πορεία της ομάδας πού βρίσκεται έστω και θεωρητικά σε πορεία τίτλου, μέχρι αποδείξεως του εναντίου βεβαίως - βεβαίως.

Η σχεδόν εφηβική ομάδα που παρατάσσει ο Κωστένογλου στα τελευταία ματς μπορεί να είναι σύνθεση ανάγκης, πλην όμως μοιάζει πλέον σχήμα βασικό, έχει δώσει τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα που χρόνια είχαμε να δούμε στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Καλά και άγια όλα αυτά και ευλογημένα από τον δημιουργό πατέρα Νίκο, αλλά όπως λέει κι ένα ρητό (ίσως αρχαίο, ίσως λαϊκό θα σας γελάσω) όσα

δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Και η τραγική οικονομική κατάσταση στα διοικητικά της ΑΕΚ, όπως και του ΠΑΟ, δεν επιτρέπει τίποτε άλλο παρά να κάνουμε την πάπια μπροστά στην φυσική ανωτερότητα του ΘΡΥΛΟΥ του ελληνικού ποδοσφαίρου

Οχι, φίλτατοι γαύροι δεν φταίτε εσείς που μονοπωλείτε το πρωτάθλημα και οι λοιπές ομαδίτσες έχουν περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου. Αυτό είναι το σωστό που επιβεβαιώνει έτσι κι αλλιώς την ανωτερότητα των φίλων του Ολυμπιακού έναντι των άλλων ομάδων.

Επειδή λοιπόν οι υπόλοιποι ασχολούνται με επουσιώδη ζητήματα και η Ολυμπιακάρα μας μάς βγάζει ασπροπρόσωπους με παρολίγον προκρίσεις έχω μια πρόταση να καταθέσω. Να ανακηρυχτεί ισόβιος πρωταθλητης ο ΟΣΦΠ και να μας αφήσει εμάς τους μίζερους να παλεύουμε για ένα πουκάμισο αδειανό.

ΑΜΗΗΗΝ...

fullτηςΑΕΚμεΜΑΡΟΥΛΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα