Τα... χαμένα στοιχήματα του Αρη

Η απόκτηση κάθε παίκτη, ουσιαστικά ισοδυναμεί με ένα μεγάλο στοίχημα. Μέχρι στιγμής, ο Αρης δείχνει να έχει πολλά χαμένα στοιχήματα. Από παίκτες πάνω στους οποίους επένδυσε, δεν έχει εισπράξει το παραμικρό κι αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, κινδυνεύοντας να βγει εκτός στόχων από τη μέση του πρωταθλήματος.

Ο λαός συνηθίζει να λέει ότι... Β«στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρόΒ»... Επί του παρόντος όμως, η λίστα των χαμένων στοιχημάτων είναι πλούσια. Ασφαλώς και το όνομα του Νέρι Καστίγιο βρίσκεται

στη κορυφή της λίστας. Ο Μεξικάνος δεν αγωνίστηκε στη Τρίπολη λόγω τραυματισμού, στη πραγματικότητα όμως έχει χάσει τη θέση του από την ενδεκάδα. Πρόκειται για το πιο Β«βαρύΒ» συμβόλαιο του φετινού Αρη, τον παίκτη που αποκτήθηκε με σκοπό να αποτελέσει τον πυλώνα της ομάδας. Πλέον και μόνο στο άκουσμα ότι η Πουέμπλα ενδιαφέρεται για τον Καστίγιο, στον Αρη ουσιαστικά χαμογελούν, γιατί έχουν απογοητευτεί από τις επιδόσεις του παίκτη.

Ο Καρίμ Σολτάνι δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Ο Γαλλοαλγερινός - έπειτα από τη περσινή θητεία του στον Ηρακλή όπου χαρακτηρίστηκε από την αγωνιστική αστάθεια - έδωσε πολλές υποσχέσεις, όταν υπέγραψε στον Αρη. Τις τήρησε μόνο στα φιλικά παιχνίδια, αφού στους επίσημους αγώνες... αναζητείται. Κι έχει αγωνιστεί στις τρεις από τις τέσσερις θέσεις της επίθεση. Κορυφή επίθεσης, επιτελικός μέσος, στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο. Ομοίως και ο Βικτοράς Γιάκομπ ο οποίος ψάχνει ακόμη το παρθενικό γκολ του στο πρωτάθλημα, στη πραγματικότητα όμως ψάχνει και τη κλασική ευκαιρία, αφού είναι απειροελάχιστες οι περιπτώσεις που βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ.

Ο Κάρλος Τόχα στοιχειοθετεί μια ακόμη αγωνιστική απογοήτευση του Αρη. Σε σημείο να προκαλεί έκπληξη όταν αποδίδει καλά, όσο σκληρό κι αν φαίνεται. Ο Κολομβιανός ήταν Β«απώνΒ» και στη Τρίπολη, χαρακτηρίστηκε από ημιτελείς προσπάθειες, παρότι έχει πάρει αμέτρητες ευκαιρίες δεν έχει δικαιολογήσει την απόφαση του Αρη να επενδύσει σε αυτόν, καθώς οι Θεσσαλονικείς είχαν αγοράσει τα δικαιώματά του.

Σε ότι αφορά τον Ντάρσι Νέτο, ο Βραζιλιάνος έχει ως ελαφρυντικό τον σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για διάστημα περίπου ενός μήνα. Αντιθέτως, ο Μίσελ Γκαρμπίνι δεν έχει δικαιολογία. Η συνολική εικόνα του στο πρωτάθλημα χαρακτηρίζεται κακή και δεν είναι τυχαίο πλέον το γεγονός ότι οι αντίπαλοι τον έχουν Β«σημαδέψειΒ». Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν όλοι όσοι θυμούνται τη πλευρά που είχαν διαλέξει για να επιτεθούν, τόσο ο Πανιώνιος όσο και (χθες) ο Αστέρας Τρίπολης.

Keywords
Τυχαία Θέματα