Συντηρητική θεραπεία θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες ο Κατσαμπής. Κάλεσμα της ΠΑΕ στον κόσμο για ενημέρωση στο Κατσάνειο

Χωρίς τον Τάσο Κατσαμπή συνεχίστηκε την Τρίτη (13/7) η προετοιμασία του Ηρακή στην Πορταριά, καθώς το γόνατο του αρχηγού μάζεψε υγρό και θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή. Κάλεσμα της ΠΑΕ για ανοιχτή ενημέρωση του κόσμου την Τετάρτη (14/7).

Ο Κατσαμπής εμφάνισε υγρό στο γόνατό του και για το λόγο αυτό θα πρέπει τις επόμενες μέρες να ακολουθήσει θεραπεία. Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Γιώργος Κατσικάς, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ακολουθεί επίσης θεραπεία. Το ιατρικό επιτελείο πάντως είναι καθησυχαστικό και για τους δύο παίκτες.

Από εκεί

και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις γυμναστηρίου με βάρη υπό την επίβλεψη των Μπουμπένκο, Ντραγκούν και Πάβλικ, στο περιθώριο προπόνησης στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Το απογευματινό πρόγραμμα έχει προσαρμοσμένο και τον τομέα της αγωνιστικής τακτικής, ενώ ανάλογο θα είναι και το αυριανό (14/07) πρόγραμμα, με τους Μπαντή, Ραντούχκο και Σκζοτ να μετέχουν κανονικά.

Στο μεταξύ, σε επ

Keywords
Τυχαία Θέματα