Συμφώνησε με Χατζάρα ο Πιερικός

Ο Γιώργος Χατζάρας θα διαδεχθεί τον Σούλη Παπαδόπουλο στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Πιερικού.


Ενας παλιός γνώριμος, ο Γιώργος Χατζάρας, είναι τελικά ο άνθρωπος που συμφώνησε με τη διοίκηση της κατερινιώτικης ΠΑΕ για να αντικαταστήσει τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τον Κώστα Παπαδόπουλο την Τρίτη (24/1) και ανέλαβε να ολοκληρώσει το έργο, που άφησε στη μέση, την περσινή σεζόν.

Τον Χατζάρα παρουσίασε στους παίκτες της ομάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, τονίζοντάς

τους την ανάγκη να προσπαθήσουν όλοι μαζί, ώστε να πάει η ομάδα καλύτερα και ψηλότερα. Από την πλευρά του, ο πρώην τεχνικός του Αιγάλεω, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους, σημείωσε πως η ομάδα, με βάση το υλικό της, αδικείται από τη βαθμολογική της θέση.

Τον Γιώργο Χατζάρα, ακολουθεί στον Πιερικό ο γυμναστής Ηλίας Αμπατζίδης, ενώ ο Νίκος Θεοδοσιάδης θα παραμείνει βοηθός του. Η δουλειά του νέου τεχνικού της ομάδας, θα ξεκινήσει την Πέμπτη, ενώ θα παρακολουθήσει από τη εξέδρα την αναμέτρηση της Τετάρτης, κόντρα στην Καλλιθέα.

Η αποστολή για το ματς με την Καλλιθέα
Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι του Πιερικού με την Καλλιθέα, ο Νίκος Θεοδοσιάδης. Οι παίκτες που επέλεξε ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας είναι οι Καρακούτσης, Τσιντώτας, Πουρσανίδης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Τόσκας, Ιντζόγλου, Κοντέων, Πουρτουλίδης, Κόιτς, Ελευθεριάδης, Μπλαζέφσκι, Σεχολάρι, Κωνσταντινίδης, Γκουγκουλιάς και Κουτσοσπύρος.

Αποκλείστηκε ο Πέντα που αναρρώνει από αρθροσκόπηση και ο Καμινιώτης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμα τα δελτία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα