"Σύγκρουση" Αλεξανδρή - Μαρκόπουλου στη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ - Αρης

Διαφωνία των προπονητών και συζήτηση για τη διαιτησία και για τις συνθήκες του αγώνα περιλάμβανε το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ουσιαστικά υποστήριξε ότι η διαιτησία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με το αντιαθλητικό, ενώ καυτηρίασε τη συμπεριφορά των οπαδών του Δικεφάλου, ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος κατέθεσε αντίθετη άποψη τόσο για την διαιτησία όσο και για την ατμόσφαιρα.

Ξεκινώντας από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή υποστήριξε ότι... "Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι

και θα έλεγα ότι θύμισε τα ντέρμπι της παλιάς εποχής. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, αλλά εμείς έχουμε πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Γιατί δεχθήκαμε τεχνική ποινή στο τέλος του ημιχρόνου και ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με δύο βολές, ενώ εμείς δεχόμασταν μπουλόνια και κροτίδες και δεν μπορούσαμε να διαμαρτυρηθούμε. Στο τέλος δόθηκε και το αντιαθλητικό, ενώ δεν υπάρχει λόγος και δεν ήταν αντιαθλητικό και σας προκαλώ να το δούμε 200.000 φορές.

"Παρόλο αυτά δίνω συγχαρητήρια στον φίλο Σούλη γιατί η ομάδα του έπαιξε πάρα πολύ καλά και μας δυσκόλεψε. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε σε πολλά σημεία του αγώνα ενώ είχαμε καλή ψυχολογία, ενώ ο ΠΑΟΚ έβρισκε τον τρόπο και γινόταν αποτελεσματικός. Θα ήθελα να πω και κάτι άλλο γιατί μέσα στις παραφωνίες είναι και οι φωνές του κόσμου. Ως πότε θα ανεχόμαστε τους ηλίθιους που προσπαθούν να σκοτώσουν ότι αγαπάμε. Γιατί να πετάνε συνέχεια μπουκάλια και κροτίδες. Πρέπει κάτι να γίνει. Ελεος. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ, δεν μας βγάζει από προγραμματισμό αυτή η ήττα, είμαστε στον σωστό δρόμο, συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο", είπε και ρωτήθηκε για την συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ.

"Δηλαδή, τι άλλο πρέπει να γίνει άλλο; Πετούσαν καφέδες, μπουκάλια νερού από το ζέσταμα. Αν δείτε το κουστούμι του Μανωλόπουλου είναι μέσα στη ροχάλα. Δηλαδή πρέπει να έχουμε θύμα για να κάνουμε κάτι; Χρειάζεται αυτή η ατμόσφαιρα; Να το χαρούν αφού κέρδισαν, να χορέψουν κιόλας, αλλά πρέπει να καταβάλουμε όλοι ότι κι εμείς αγωνιζόμαστε για το επιούσιο. Προσβάλλαμε κάποιον με τη συμπεριφορά μας; Δέκα μέρες έλεγα στους παίκτες μου για το πώς πρέπει να αντιδράσουν και είδατε. Δεν ήταν προκλητικοί και δεν είναι υποχρεωμένοι να τρώνε μπουκάλια νερού".

Ρωτήθηκε ο Αλεξανδρής αν θα έλεγε τα ίδια πράγματα αν τα ίδια γινόντουσαν στο Αλεξάνδρειο. "Αν γίνουν, ασφαλώς και θα τα πω. Από τη πρώτη στιγμή που είμαι Α1 αυτό στηλιτεύω. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Δεν θα δεχθώ τέτοια συμπεριφορά από τους δικούς μας οπαδούς Δεν το δέχομαι". Και ρωτήθηκε για τη διαιτησία. "Αγωνιστικά, το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δεν ξέρω όμως πώς θα ήταν αν δεν δίνονταν το αντιαθλητικό. Γιατί εκεί οι δύο πόντοι έγιναν έξι. Δίνω συγχαρητήρια στον Σούλη γιατί είναι έντιμος και σοβαρός αντίπαλος. Χαίρομαι να παίζω απέναντι στον Μαρκόπουλο. Αυτό δεν έχει να κάνει με τα παράπονα που έχω για την διαιτησία".

Ο Αλεξανδρής ρωτήθηκε και για τις επιλογές στο τέλος. "Εμείς δουλεύουμε τις σπέσιαλ καταστάσεις πάρα πολύ, αλλά το να

Keywords
Τυχαία Θέματα