Στόουνρουκ στο sport.gr: Hμασταν το απόλυτο μηδέν στο πρώτο ματς. Ομως ξέρουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό

Τι και αν κατατροπώθηκε στον πρώτο προημιτελικό, τι και αν έγινε... περίγελος των φιλάθλων στο ΣΕΦ, η Σιένα όχι μόνο δεν το βάζει κάτω σύμφωνα με δηλώσεις των παικτών και των προπονητών της, αλλά είναι αποφασισμένη να γυρίσει στην Ιταλία έχοντας στα μπαγκάζια της ένα διπλό. Ο Σον Στόουνρουκ μίλησε στο sport.gr και είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι: "Στο πρώτο ματς ήμασταν το απόλυτο μηδέν, αλλά τον Ολυμπιακό
μπορούμε να τον νικήσουμε...!" "Τι μέρα και αυτή φίλε... Ολα πήγαν στραβά, Κακή ενέργεια, ήμασταν κακοί σε επίθεση και άμυνα, κακοί στις λεπτομέρειες, σε όλα. Ημασταν απρόσεκτοι χωρίς καθόλου συγκέντρωση στο παιχνίδι μας και ξέρεις όταν παίζεις έτσι δεν γίνεται ομάδες όπως ο Ολυμπιακός να στο συγχωρήσουν. Μας σκότωσαν και δυστυχώς χάσαμε με τόσο μεγάλη διαφορά...", ήταν τα πρώτα λόγια του εμφανώς προβληματισμένου αμερικανού φόργουορντ."Ομάδα στα μέτρα μας, αλλά πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο"
Στη συνέχεια ο Στόουνρουκ είπε πως η συντριβή οφείλεται εν πολλοίς στο τραγικό ξεκίνημα για την ομάδα του... "Τα πρώτα πέντε λεπτά ήταν μία καταστροφή για μας. Μείναμε από νωρίς πολύ πίσω στο σκορ και μετά αναλωθήκαμε σε λανθασμένες επιλογές και ενέργειες. Δεν ήταν θέμα αυτοπεποίθησης τόσο όσο ότι χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Αλλωστε θεωρώ πως μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Είναι ομάδα στα μέτρα μας, αλλά πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Δυστυχώς στο πρώτο μας ήμασταν ανύπαρκτοι...".Η πρώτη αναμέτρηση αποτελεί παρελθόν. Το θέμα είναι τι θα δούμε από τη Σιένα στη δεύτερη. Τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει η ιταλική ομάδα προκειμένου να μην περάσει το ίδιο μαρτύριο;"Να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του"
Σύμφωνα με τον αμερικανό τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο μοιάζουν... "Πρέπει να μπούμε δυνατά στο ματς από την αρχή. Να είμαστε περισσότερο επιθετικοί και να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του. Πρέπει να παίξουμε σκληρά και όπως πραγματικά μπορούμε...".
Keywords
Τυχαία Θέματα