Στηρίζει Αγγελο και παίκτες η διοίκηση

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στηρίζει τους παίκτες και τον προπονητή, όπως τόνισε το μέλος της διοίκησης Γιώργος Σουκουβέλος, ο οποίος βρέθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (12/1).

Στην προπόνηση του ΠΑΣ βρέθηκε την Πέμπτη (12/1) το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, Γιώργος Σουκουβέλος, όπου μίλησε στους παίκτες, μεταφέροντάς μήνυμα του προέδρου και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. ότι στέκονται δίπλα τους και είναι ανοιχτοί να ακούσουν οποιοδήποτε παράπονο υπάρχει ή οτιδήποτε τους απασχολεί.

Μάλιστα, τους ζήτησε στο ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή να κάνουν μια νέα

αρχή και πως η ομάδα αναμένεται να ενισχυθεί.

Το μήνυμα που μεταφέρθηκε προς τους παίκτες και στον προπονητή ήταν: "Στηρίζουμε τον προπονητή σας και εσάς τους ίδιους και κατακρίνουμε τη μικρή μερίδα φιλάθλων που πάνω στην απογοήτευσή του σας αποδοκίμασε. Αν σας απασχολεί κάτι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να εκφράσετε σ' εμάς τα παράπονά σας ή τα προβλήματά σας και να βρούμε λύσεις.

Για το οικονομικό, πάντως, να μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται κανένας να χάσει λεφτά. Την Κυριακή μπείτε να κάνετε μια νέα αρχή, κερδίσετε τον Παναθηναϊκό και όλοι όσοι σας αποδοκίμασαν χθες, θα σας επευφημούν σε λίγες μέρες. Η ομάδα θα ενισχυθεί και να μην σας απασχολεί. Εσείς κάντε τη δουλειά σας".

Στα αγωνιστικά, πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης περιλάμβανε η προπόνηση της Πέμπτης.

Οι υπόλοιποι παίκτες πραγματοποίησαν αγωνιστική προπόνηση. Οι Τζημόπουλος, Φέγκρους και Ανδράλας έκαναν θεραπεία και δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα