Στην Αθήνα βρίσκεται από το Σάββατο (19/6) ο Εβαλντ Λίνεν, που βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση σπιτιού για μόνιμη εγκατάσταση

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (19/6) ο Εβαλντ Λίνεν. Παρότι κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά πως ο γερμανός τεχνικός θα καθοδηγήσει τελικά τον Ολυμπιακό, ο 57χρονος έφτασε στην Αθήνα συνοδευόμενος από τη γυναίκα του και ήδη ψάχνει σπίτι για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο Λίνεν, που έλυσε τη συνεργασία του με τη Μόναχο

1860 για να επισημοποιηθεί συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά. Εξάλλου, τη Δευτέρα (21/6) ξεκινάει η προετοιμασία των ερυθρολεύκων και ο γερμανός θα βρίσκεται στο Ρέντη για να υποδεχθεί και να γνωρίσει τους νέους του παίκτες.

Για την ώρα πάντως, υπάρχει μία αβεβαιότητα γύρω από το θέμα του Λίνεν, καθώς είναι γνωστή η επιθυμία του Μαρινάκη να δώσει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού σε προπονητή εγνωσμένη αξίας και ιδιαίτερα στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ουσιαστικά το νέο αφεντικό των πειραιωτών πιάνει δουλειά από τη Δευτέρα (21/6) και οι πληροφορίες αναφέρουν πως προτού ξεκινήσει η προετοιμασί

Keywords
Τυχαία Θέματα