Στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας βρίσκεται ο Σωκράτης Κόκκαλης. Δίνει κατευθύνσεις για διοικητικά και προπονητή

Στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (31/5) ο Σωκράτης Κόκκαλης, όπου και είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τους άμεσους συνεργάτες του σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του συλλόγου.

Παρά το επίσημο πάγωμα μέχρι την 14η Ιουνίου, όταν και θα εκλεγεί νέα

διοίκηση, στην εβδομάδα που έχει ξεκινήσει αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις, καθώς ο Κόκκαλης φαίνεται αποφασισμένος να τρέξει κάποιες από τις υποθέσεις του Ολυμπιακού.

Πρωταρχικό θέμα είναι ασφαλώς η επόμενη μέρα στα διοικητικά του συλλόγου, που έχουν προκαλέσει την αγωνία τόσο των ποδοσφαιριστών, όσο και των φιλάθλων. Ο Κόκκαλης είχε δώσει εντολή στα μέλη του συμβουλίου για διερευνητικές επαφές με υποψήφιους επενδυτές και θα ενημερωθεί για την όποια πρόοδο των εξελίξεων.

Σε ότι αφορά την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο πρόεδρος των πειραιωτών δεν πρόκειται να την δεχθεί, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει αν επιχειρήσει να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μ

Keywords
Τυχαία Θέματα