Σούμποτιτς: Σημασία έχει η νίκηΜαρκόπουλος: Καλύτερος ο Αρης στις λεπτομέρειες

Τούτη τη φορά χαμογέλασε ο Αρης. Βέβαια στις σκέψεις του Λευτέρη Σούμποτιτς μάλλον επικρατούσε ο τραυματισμός του Χρήστου Ταπούτου ο οποίος θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του Αρη. Στον ΠΑΟΚ προφανώς και σκεφτόντουσαν τη δική τους χαμένη ευκαιρία, ενώ ο Ρόμπερτ Ντόζιερ έκρινε ότι το πρόβλημα ήταν η έλλειψη επικοινωνίας στην άμυνα.
"Καταρχήν ευχαριστώ τον κόσμο για την εξαιρετική παρουσία του, γέμισε εξάλλου το γήπεδο. Περίμενα ένα τέτοιο παιχνίδι
γιατί και στο πρώτο παιχνίδι όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Δεν ήμασταν καλά στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε 32 πόντους περιορίζοντας τον Ντόζιερ. Βγάλαμε μεγαλύτερη ενέργεια στο παρκέ. Είχαμε μεγάλη πίεση κυρίως εκεί που ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 4 πόντους και θα μπορούσε να μεγαλώσει τη διαφορά. Δεν παίξαμε καλά, αλλά διατηρήσαμε την έδρα μας. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη ενόψει του επόμενου αγώνα", είπε αρχικά ο Σούμποτιτς και αναφέρθηκε στη πίεση που ένιωθαν οι παίκτες του."Νιώθαμε μεγάλη πίεση. Όταν υπάρχει το 'πρέπει' είναι διαφορετική η ψυχολογία, γιατί αν γίνονταν το 0-2 όλα θα ήταν διαφορετικά. Προσπαθήσαμε μέσα από τη προπόνηση να ηρεμήσουμε τους παίκτες, αλλά το άγχος φαινόταν στα πρόσωπα των παικτών". Σε ερώτηση σχετική με τον Σλούκα που είχε αστοχήσει στη τελευταία προσπάθεια του Αρη στο πρώτο παιχνίδι, απάντησε ότι "μιλήσαμε με τον Σλούκα. Πρώτη φορά παίζει σε αυτό το επίπεδο. Είναι η μέρα με τη νύχτα από την ημέρα που ήρθα. Στον πρώτο αγώνα, όντως θα μπορούσε να δώσει είτε στον Μπάβτσιτς είτε στον Ταπούτο. Μαθαίνεις από τα λάθη σου και ο Κώστας είναι εξαιρετικός. Επαιξε εξάλλου και εξαιρετική άμυνα πάνω στον Μάρσαλ. Εχει τις ικανότητες και το μυαλό για να πετύχει. Δουλεύει πολύ, αγαπάει την ομάδα κι αυτό φαίνεται». Σχετικά με την απόδοση του Χρήστου Τα  πούτου και τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής Ταπούτο, απάντησε ότι «ήθελα να παίξω με δύο τεσσάρια, γιατί είχαμε πρόβλημα. Ρίσκαρα εκεί. Ο Χρήστος έχει χτυπήσει σε άλλο σημείο και περιμένω να μας πει ο ιατρός τι ακριβώς συμβαίνει".Ο Σούλης Μαρκόπουλος υποστήριξε πως η ομάδα του στέρεψε από λύσεις στο τέλος. "Ηταν ένα παιχνίδι το ίδιο δυνατό με το πρώτο. Θα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Ο Αρης υπερίσχυσε στις λεπτομέρειες στο τέλος, έχοντας σε καλή μέρα τον Χαραλαμπίδη και τον Μπάβτσιτς κυρίως με τα τρίποντα. Είχαμε ευκαιρίες αρκετές για να διευρύνουμε το υπέρ μας σκορ, κάναμε κάποια λάθη, χάσαμε για παράδειγμα κάποια αμυντικά ριμπάουντ". Ερωτηθείς για το γεγονός ότι κράτησε τον Ντόζιερ στο 3ο δεκάλεπτο όταν χρεώθηκε με τρίτο φάουλ, απάντησε ότι "τα 3 φάουλ δεν είναι στη γραμμή επικινδυνότητας. Υπήρχε ένα κενό διάστημα του αντιπάλου και θα μπορούσαμε εκεί να μεγαλώσουμε τη διαφορά".
 
Ο Ρόμπερτ Ντόζιερ υποστήριξε ότι "ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα ήταν τρελή από τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Χάσαμε μια ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι και πλέον πρέπει να ξεχάσουμε αυτή την ήττα, να δούμε τα λάθη που κάναμε και να τα διορθώσουμε. Σε σχέση με το πρώτο παιχν
Keywords
Τυχαία Θέματα