Σούμποτιτς: Εχουμε γεμάτο ρόστερ μετά τις τελευταίες προσθήκες και πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό, αρκεί να το πιστέψουμε

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς πιστεύει στις δυνατότητες του Αρη ενόψει των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό και κατέθεσε την πίστη του σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ Sentra fm. Ο προπονητής των κίτρινων ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν υπάρχει προσωπική κόντρα με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς. "Δεν υπάρχει ανίκητη ομάδα και δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχεις τύχη.
Πάντα πρέπει να προσπαθείς, να δίνει ότι καλύτερο μπορείς και να επιδιώκεις να κερδίσεις", είπε αρχικά και αναφέρθηκε στο ρόστερ του Αρη."Εχουμε γεμάτο ρόστερ μετά τις τελευταίες προσθήκες και πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό, αρκεί να το πιστέψουμε. Ποτέ δεν λες "πάω για να χάσω". Αυτή η νοοτροπία δεν είναι η σωστή. Είδαμε στον τελικό τους παίκτες του Ολυμπιακού που εμφανίστηκαν στον τελικό του Κυπέλλου πεινασμένοι και φρέσκοι για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.Είδαμε το φυσιολογικό κίνητρο που είχαν. Προσωπικά μου έκανε εντύπωση η απόδοση του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου βάσει του ότι έπαιξε χωρίς τον Σπανούλη και τον Νεστέροβιτς", είπε για να καταλήξει σχετικά με τους αγώνες απέναντι στον Ολυμπιακό."Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Αυτό έκανε εξάλλου και ο Παναθηναϊκός, κυρίως όμως πρέπει να πιστέψουμε".Ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς, ξεκαθαρίζοντας ότι "τα έχουμε ξαναβρεί. Αυτό που ρωτάτε έχει σχέση με κάτι που έγινε σε μια φάση του αγώνα. Το έχω ξεχάσει. Κι εγώ όταν χάνω, δεν αισθάνομαι καλά, γιατί έχω πολλά νεύρα".
Keywords
Τυχαία Θέματα