Σνάουτσνερ: Υπήρχε άγχος και πίεση

Ανακουφισμένος ήταν ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ σε δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα (21/11) στον "Sport 103". Ο πολωνός αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη νίκη επί του Παναιτωλικού, μίλησε για το άγχος που υπήρχε πριν το παιχνίδι και την επιτακτική νίκη, ενώ χαρακτήρισε τελικό τον αγώνα με τη Ρουμπίν Καζάν για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Σνάουτσνερ:

Για

το μεγάλο διάστημα που είχε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ: "Ήταν μεγάλο το διάστημα που μείναμε χωρίς νίκη. Περιμέναμε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Μέχρι και πριν το παιχνίδι το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο και θέλαμε πολύ το τρίποντο. Είχαμε το άγχος, αλλά αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί και μόνο. Υπήρχαν παιχνίδια που μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη, όπως με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δυστυχώς δεν τα είχαμε καταφέρει"

Για το αν υπήρχε πίεση πριν το ματς: "Πράγματι είχαμε την πίεση γιατί έπρεπε να κερδίσουμε γιατί και η ισοπαλία θα ήταν σαν ήττα. Ήταν πολύ καλό για εμάς που βάλαμε γρήγορο γκολ, αλλά και που έμεινε ο Παναιτωλικός με δέκα κάτι που έμοιαζε να είναι εύκολο το ματς, όμως, δεν ήταν έτσι, καθώς μέχρι το 2-0 είχαμε ακόμη πίεση. Πετύχαμε, όμως, το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι".

Για αυτό που είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Μπόλονι, ότι είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να πάρει δύο συνεχόμενα παιχνίδια: "Μας περιμένει ακόμη ένα παιχνίδι με την Κέρκυρα, πριν από αυτό με την Τότεναμ. Αν παίξουμε όπως χθες (20/11) πιστεύω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς είτε εύκολα είτε δύσκολα".

Για το νικηφόρο ντεμπούτο του προπονητή της Κέρκυρας: "Το σημαντικό δεν είναι τι θα κάνει η Κέρκυρα, αλλά πως θα παίξουμε εμείς. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, να δείξουμε πάθος. Πρέπει να σκεφτούμε τι κάνουμε εμείς και όχι ο αντίπαλος".

Για τον Σταφυλίδη: "Ο Σταφυλίδης έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση. ήταν το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός και ίσως να είχε άγχος, αλλά αυτό ήταν φυσικό. Εγώ αυτό που είδα από την αρχή ήταν ότι δεν έχει άγχος. Μάλιστα, έδωσε και την ασίστ στον Παπάζογλου και πιστεύω ότι αυτός με τον Αποστολόπουλο είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ".

Για την αυστηρή κριτική που του γίνεται κάποιες φορές και τη σύγκριση με τον Έτο: "Είμαι διαφορετικός παίκτης από τον Έτο. Είμαι περισσότερο αμυντικός παίκτης, εκεί δίνω το βάρος, αυτή είναι η νοοτροπία μου. Είναι ευχάριστο ότι υπάρχουμε δύο διαφορετικοί παίκτες στην ίδια θέση".

Για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια στο Europa League με Τότεναμ και Ρουμπίν Καζάν: "Μπορεί να είμαστε πρώτοι στον όμιλο, ωστόσο έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια. Δε θα πρέπει να ασχοληθούμε για το αν θα παίξει με ρεζέρβες η Τότεναμ, εμείς θα πρέπει να πάμε να παίξουμε σαν ΠΑΟΚ να δούμε τη δική μας εικόνα. Να κάνουμε μια εμφάνιση όπως στην έδρα του ’γιαξ για να αποδείξουμε ότι έχουμε αποκτήσει και την ανάλογη εμπειρία. Νομίζω ότι ο "τελικός" είναι ο αγώνας με τη Ρουμπίν Καζάν και θέλω να πιστεύω ότι η Τούμπα θα μας δώσει την πρόκριση".

Keywords
Τυχαία Θέματα