Σκουρτόπουλος και επίσημα στον Ικαρο

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι και επίσημα πλέον ο νέος προπονητής του Ικάρου, καθώς η ομάδα της Καλλιθέας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο Σκουρτόπουλος παίρνει τη θέση του Αρη Λυκογιάννη, ο οποίος απομακρύνθηκε μετά την ήττα της ομάδας από το Περιστέρι.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο έλληνας τεχνικός σχολίασε: "Έρχομαι σε ένα σωματείο που λειτουργεί κατά τρόπο υποδειγματικό, κάτι που διαπίστωσα από την πρώτη μου επαφή με τα στελέχη της διοίκησης.

Είναι

σημαντικό πως στον Ίκαρο το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι το μπάσκετ και όχι άλλου είδους θέματα. Το ζητούμενο πλέον είναι να δουλέψουμε όσο το δυνατόν πιο σκληρά, ώστε να κάνουμε καλύτερη την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε".

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής του Ικάρου Καλλιθέας, Σταύρος Ελληνιάδης τόνισε: "Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας, με πολλά χρόνια θητείας στην Α1. Κρίναμε πως είναι η καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ικάρου.

Περισσότερα λόγια δεν χρειάζονται, καθώς ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και η ομάδα πρέπει να Β«τρέξειΒ» για να καλύψει το χαμένο έδαφος".

Keywords
Τυχαία Θέματα