Σε κανονικό ρυθμό προπόνησης της ΑΕΚ επέστρεψαν οι Δέλλας, Λεονάρντο, Κλωναρίδης

Μετά τα καλά νέα από την υπόθεση Ψωμιάδη, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κωστένογλου είδε με ικανοποίηση τους Δέλλα, Λεονάρντο και Κλωναρίδη να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Τούρτα έκπληξη στον Γεωργέα.

Τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για την ΑΕΚ μόνο στην υπόθεση Ψωμιάδη,

αλλά και στην προπόνηση, αφού αρκετοί παίκτες που ήταν στη λίστα των τραυματιών, κατάφεραν να βγάλουν όλο το πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα οι Δέλλας, Λεονάρντο και Κλωναρίδης έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα, μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν τραυματίες. Αυτοί που δεν προπονήθηκαν λόγω τραυματισμού ήταν ο Λυμπερόπουλος, που έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ οι Μπερνς (ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο) και Εγγλέζου δούλεψαν στο γυμναστήριο.

Εκτός προπόνησης έμειναν και οι αδειούχοι Κωνσταντόπουλος, Βάργκας, Καράμπελας, Κάρλος και Κάλα, ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου δεν προπονήθηκε λόγω οδοντιατρικού προβλήματος.

Για την Τετάρτη (28/12) έχει προγραμματισθεί διπλή προπόνηση, με τους παίκτες, αφού τελειώσουν την πρωινή, θα πάνε όλοι μαζί στο ξενοδοχείο, θα φάνε και θα ξεκουραστούν και θα επιστρέψουν στα Σπάτα για την απογευματινή προπόνηση.

Τούρτα έκπληξη στον Γεωργέα
Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ έκοψαν τούρτα στον Νίκο Γεωργέα για τα γενέθλια του, στον οποίο ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά. Συγκινημένος ο "Αδερφούλης" όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, ευχαρίστησε από την μεριά του για την μίνι έκπληξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα