Σε απολογία κλήθηκε από την διοίκηση του Παναθηναϊκού ο Σίντνεϊ Γκοβού για το νέο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε

Το νέο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Σίντνεϊ Γκοβού προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, την αντίδραση της διοίκησης του Παναθηναϊκού, η οποία κάλεσε τον γάλλο παίκτη σε έγγραφη απολογία. Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, το μέλλον του πρώην παίκη της Λιόν στην Παιανία είναι δυσοίωνο. Λίγες ώρες μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ, γλέντησε μέχρι πρωίας σε νυχτερινό μαγαζί, απ` όπου έφυγε σε κατάσταση μέθης.
Παράλληλα, ένας ακόμη λόγος που έχει ενοχλήσει τους πράσινους είναι ότι στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής (15/11), προφασίστηκε ενοχλήσεις στους... γλουτούς για να μείνει εκτός προγράμματος, όπως και έγινε! Αποδείχθηκε, όμως, πως οι λόγοι που δεν ήθελε να προπονηθεί ήταν άλλοι.Τα νέα του... κατορθώματα δεν άργησαν να έρθουν εις γνώση της διοίκησης του Παναθηναϊκού, με τους διοικούντες να καλούν τον Γκοβού σε έγγραφη απολογία, ενώ σκέφτονται πιο έντονα από ποτέ τη λύση του συμβολαίου του!
Keywords
Τυχαία Θέματα