Ρόσι: Συνέχεια στη δουλειά στο Φίλιπ Αϊλαντ

Ο Βαλεντίνο Ρόσι πιστεύει ότι η Ducati έκανε σημαντική πρόοδο στη βελτίωση της μοτοσικλέτας της κατά τη διάρκεια του προηγούμενου αγωνιστικού τριημέρου στην Ιαπωνία, την οποία θέλει να συνεχίσει στο επερχόμενο GP Αυστραλίας.

Ο ιταλός αναβάτης δεν είχε καταφέρει να δείξει τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς στον αγώνα του Μοτέγκι, εξαιτίας μιας πτώσης λίγο μετά την εκκίνηση, ύστερα από επαφή με τον Χόρχε Λορένθο.

"Στο Μοτέγκι, παρά το αποτέλεσμα της κούρσας

και τις συνέπειες του ατυχήματος, υπήρχαν μια σειρά από θετικά στοιχεία", είπε ο Ρόσι.

"Δουλέψαμε καλά στην ισορροπία της μοτοσικλέτας και στο set-up. Από αυτή την άποψη είχαμε ένα από τα πιο θετικά τριήμερα της σεζόν.

"Το Φίλιπ Αϊλαντ είναι μία ακόμα πίστα όπου η Ducati πάντα τα έχει πάει καλά, οπότε ελπίζω να είμαστε σε θέση να δουλέψουμε όπως καναμε στην Ιαπωνία".

Οσον αφορά το μικρό κάταγμα στο δάχτυλο του χεριού του που υπέστη στην πτώση στο Μοτέγκι, ο Ρόσι εμφανίστηκε επιφυλακτικός όσον αφορά το αν θα επηρεάσει την απόδοσή του.

"Το πρήξιμο έχει υποχωρήσει και έχουμε μια-δυο μέρες ακόμα πριν μπούμε στην πίστα. Πρέπει απλώς να περιμένουμε το πρωί της Παρασκευής για να δούμε πώς θα αντιδράσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα