Προσπαθεί να εξαιρεθεί από Εθνική ο Σιμάο

Η κλήση του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ για τα μπαράζ του Παναφρικανικού Κυπέλλου έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ο Μοζαμβικανός χαφ θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού,

μόλις δύο ημέρες πριν από το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα ξεκινήσει στην 11άδα. Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό ματς είναι αυτό για τους πράσινους, ο ίδιος ο παίκτης κάνει ενέργειες προκειμένου να εξαιρεθεί από τα δύο παιχνίδια της Εθνικής του...

Η ομοσπονδία της Μοζαμβίκης ζήτησε τον Σιμάο για το διάστημα από 8 μέχρι 16 Νοεμβρίου, καθώς οι αγώνες μπαράζ είναι στις 11 και στις 15 Νοεμβρίου. Ετσι, ο δυναμικός χαφ θα επιστρέψει στις 17 του μηνός στην Αθήνα, δύο μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένο για τις 19 Νοεμβρίου στο Καραϊσκάκη.

Ο Σιμάο, λοιπόν, που δεν θέλει να χάσει το ντέρμπι και να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα του, απ' τη στιγμή, που πλέον ξανακέρδισε την εμπιστοσύνη του Φερέιρα και παίζει βασικός προσπαθεί τις τελευταίες μέρες να εξαιρεθεί από τα δύο παιχνίδια της Εθνικής του, ώστε να μείνει στην Ελλάδα και να μην χάσει καμία προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Τα αποτελέσματα των επαφών του θα γίνουν γνωστά αύριο Τρίτη (8/11), όπου θα ενημερώσει επίσημα τον Φερέιρα για το αν θα ταξιδέψει τελικά για την πατρίδα του για τα παιχνίδια της Μοζαμβίκης.

Από εκεί και πέρα, αυτοί που σίγουρα θα απέχουν από τις προπονήσεις του Τριφυλλιού είναι οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Καπίνο, που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ανδρών, οι Μαυρίας, Λαγός που έχουν κληθεί στην Εθνική Ελπίδων, αλλά και οι Καντέ (παίζει την Παρασκευή φιλικό το Μάλι με την Μπουρκίνα Φάσο), Κουίνσι (παίζει το Σάββατο φιλικό η Γκάνα με Σιέρα Λεόνε).

Οι δύο τελευταίοι από την Δευτέρα (14/11) θα είναι στην διάθεση του Φερέιρα, ενώ οι Ελληνες διεθνείς θα επιστρέψουν την Τετάρτη (16/11)

Keywords
Τυχαία Θέματα