Προπονήθηκε ο Μαρέσκα και θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Αρη (28/4 19:00GR)

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την προπόνηση της Τρίτης (27/4), της τελευταίας πριν την πρεμιέρα των πλέι οφ με αντίπαλο τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης την Τετάρτη (28/4 19:00GR). Ο Εντσο Μαρέσκα γυμνάστηκε χωρίς ενοχλήσεις στο γόνατο και θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του Ολυμπιακού, που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Θεσσαλονίκη.

Η

αναμέτρηση με τον Αρη είναι πολύ σημαντική για τους ερυθρολεύκους. Πρώτον γιατί με ενδεχόμενη νίκη θα έχουν ουσιαστικά θέσει εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης τους θεσσαλονικείς και δεύτερον γιατί θα ενισχυθεί η ψυχολογία των πειραιωτών, ενώ παράλληλα θα έχει σταλεί και ένα ηχηρό μήνυμα στους υπόλοιπους διεκδικητές.

Τα πλάνα για την πρεμιέρα των πλέι οφΓια τον κρίσιμο αγώνα του Βικελίδης, ο Μπάντοβιτς προσανατολίζεται να εμπιστευτεί το 4-3-3, θέλοντας να κλείσει τους χώρους του κέντρου και να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των Λούα Λούα και Λεονάρντο στις αντεπιθέσεις. Ο Νικοπολίδης εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει κάτω από

Keywords
Τυχαία Θέματα