Προπονήθηκε κανονικά ο Κλέιτον

Ο Σίλβα Κλέιτον επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (24/11) και λογικά θα βρίσκεται στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.Ο πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού

είδε τον βραζιλιάνο μέσο να γυμνάζεται μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις και έτσι μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς της Κυριακής (26/11).Από την άλλη, ο Γιώργος Καραγκούνης άφησε την θεραπεία και προπονήθηκε ατομικά, όπως και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με τον Σωτήρη Νίνη. Στη προπόνηση της Πέμπτης, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας με τέσσερις μικρές εστίες, δίτερμα σε τρία γκρούπ με έμφαση στην τακτική.

Ο πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού είδε τον βραζιλιάνο μέσο να γυμνάζεται μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις και έτσι μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς της Κυριακής (26/11).

Από την άλλη, ο Γιώργος Καραγκούνης άφησε την θεραπεία και προπονήθηκε ατομικά, όπως και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με τον Σωτήρη Νίνη.

Στη προπόνηση της Πέμπτης, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας με τέσσερις μικρές εστίες, δίτερμα σε τρία γκρούπ με έμφαση στην τακτική.

Keywords
Τυχαία Θέματα