Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (8/11) η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ελλάδας, για τα φιλικά με Ρωσία και Ρουμανία

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (8/11) η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας, για τα φιλικά με Ρωσία και Ρουμανία, με τον Χοσέ... Χολέβα, όπως αναγράφεται πλέον στην ταυτότητα του, να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την γαλανόλευκη και να τραβάει πάνω του τα βλέμματα.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού δοκιμάστηκε

κανονικά και στο διπλό από τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος, πάντως δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του για την 11άδα του αγώνα με τη Ρωσία.

Στη διάρκεια της προπόνησης, ο Χολέμπας ήταν σχεδόν συνέχεια μαζί με τον Μήτρογλου, καθώς ο ομογενής επιθετικός μιλάει γερμανικά αλλά και οι δυο τους γνωρίζονται από την παρουσία τους στον Ολυμπιακό.

Εκτός διπλού έμεινε ο Γκέκας, που αγωνίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (7/11) με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Γερμανίας, αλλά και ο Φωτάκης.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ νιώθει κάποιες μικροενοχλήσεις, ωστόσο δεν είναι ανησυχητικές και το ιατρικό επιτελείο θεωρεί ότι δεν τίθεται θέμα απουσίας του από την αναμέτρηση της Παρασκευής (11/11).

Η αποστολή αποτελείται από τους: Τζόρβα, Χαλκιά, Καπίνο, Τοροσίδη, Μανιάτη, Α. Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Μαλεζά, Χολέμπας, Γιαννούλη, Τζιόλη, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Φωτάκη, Μάκο, Θεοδωρίδη, Κονέ, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη, Γκέκα, Χαριστέα, Λυμπερόπουλο και Μήτρογλου.

Χολέμπας: Στόχος μου το Euro και το Μουντιάλ
Την χαρά του για την συμμετοχή του στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας εξέφρασε ο Χοσέ Χολέμπας, μετά την πρώτη του προπόνηση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι σκέφτεται ήδη το Euro, ενώ ξεκαθάρισε ότι το όνομά του εξακολουθεί να είναι Χολέμπας και όχι Χολέβας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χολέμπας:
"Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Σήμερα έκανα την πρώτη του μου προπόνηση και όλα πήγαν πολύ καλά. Από την στιγμή που μου δίνεται η ευκαιρία στην Εθνική, στόχος μου είναι και το Euro και το Μουντιάλ του 2014.

Δεν είχα προλάβει να μάθω ελληνικά. Δεν είχα τον χρόνο λόγω των πολλών παιχνιδιών με τον Ολυμπιακό. Τώρα θα ξεκινήσω εντατικά μαθήματα και θα μάθω ελληνικά όσο πιο γρήγορα μπορώ", είπε ο Χολέμπας.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι πρέπει να εξακολουθούν οι δημοσιογράφοι να τον αναφέρουν ως Χολέμπας, καθώς αυτό είναι, όπως είπε, το όνομά του, παρά το γεγονός ότι η νέα του ταυτότητα αναφέρει το Χολέβας ως επίθετο.

Keywords
Τυχαία Θέματα