Πόσο πιο αηδία;

Παίζεις μέσα στην Τούμπα. Κόντρα στον ΠΑΟΚ που θέλει αυτό το παιχνίδι όσο τίποτα για να πάρει εκδίκηση για τον περσυνό αποκλεισμό. Η ομάδα έχει απίστευτες ελλείψεις στο ρόστερ και οι δυνατότητες της είναι περιορισμένες. Χάνεις και τον Μάκο κάπου στο 30’ και ο Καφές που μπήκε στη θέση του είναι στα όρια του παλαιμάχου…

Με ήδη τόσα μειονεκτήματα γιατί η ΑΕΚ πρέπει να έχει να αντιμετωπίσει και ένα πέναλτι εις βάρος της από το πουθενά;

Αναμφισβήτητα είναι μια φάση

που θα συζητηθεί, οι κίτρινοι θα λένε δεν ήταν πέναλτι, οι Θεσσαλονικείς θα λένε ότι ήταν, άκρη δεν θα βγει, ο Γιάχος που σαν διαιτητής είναι τραγικός (απορώ με το πόσες φορές διέκοψε τον αγώνα για να δώσει κάτι ανύποπτα φάουλ που μόνο στα Ελληνικά γήπεδα σφυρίζονται) θα συνεχίζει κανονικά να σφυρίζει άσχετα με το αν αλλάζει αποφάσεις κατά την διάρκεια του αγώνα όπως αλλάζει… φανελάκια και ο ΠΑΟΚ θα συναντηθεί με τον Ολυμπιακό στον τελικό. Όλοι χαρούμενοι!

Η ΑΕΚ το πήρε πέρσι, ο ΠΑΟΚ επιτέλους θα κατέβει ξανά στην Αθήνα για έναν τελικό, ο Ολυμπιακός θα είναι για πολύ καιρό ακόμη μέσα σε τρεις στόχους και ο Παναθηναϊκός είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Η πίτα κομμένη και τα μπαλάκια… παγωμένα!

Για το παιχνίδι δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Από αγωνιστικής πλευράς ήταν ένας κακός αγώνας, η ΑΕΚ είχε την κατοχή αλλά ο ΠΑΟΚ τα γκολ. Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Λεονάρντο ήταν ανύπαρκτος στο γήπεδο (πλέον αρχίζω να πιστεύω όλα εκείνα τα κακοπροαίρετα που Β«ακούγοντανΒ» στην αρχή της χρονιάς για τον Βραζιλιάνο), ο Μπέλεκ αυτό μπορεί αυτό κάνει, ο Σιαλμας απλά φιλότιμος και ο Καφές είτε έμπαινε στην θέση του Μάκου είτε όχι θα ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Ευτυχώς υπήρχε και ένας Γεωργέας να συμμαζεύει ξανά τα ασυμμάζευτα. Όσο για τα δυο μπακ της ΑΕΚ, Κοντοέ και Καράμπελα αρκέστηκαν σε όλο το παιχνίδι στο να γεμίζουν με μώλωπες του αντίπαλους αμυντικούς αφού φρόντιζαν σε κάθε σέντρα να τους σημαδεύουν.

Και τώρα ο Γιάχος. Θέλω να πιστεύω ότι απλά είναι ένας κακός διαιτητής. Διέκοπτε το παιχνίδι συνεχώς για φάουλ, σε σημείο να μην υπάρχει στιγμή που να μη πέφτει κάτω παίκτης και να μην σφυρίζει. Στην φάση του πέναλτι έχει το ελαφρυντικό ότι ενώ αυτός πήγε στον παίκτη του ΠΑΟΚ για να δώσει κίτρινη κάρτα για θέατρο, ο επόπτης τον πήρε στον λαιμό του λέγοντας του ότι υπήρξε παράβαση.

Επίσης έχασε τη φάση που ο Γκαρσία πατάει τον Γεωργέα σε επικίνδυνο σημείο για να τον τραυματίσει δίνοντας στην συγκεκριμένη φάση μάλιστα κόρνερ υπέρ του ΠΑΟΚ ενώ θα μπορούσε να δώσει και δεύτερη κίτρινη(έδωσε άλλες και άλλες) στον Αθανασιάδη για το μαρκάρισμα πάνω στον Μανωλά. Από εκεί και περά, απλά έσπασε τα νευρά και των μεν και των δε με τα σφυρίγματα του.

Αν από την άλλη πάμε ξανά να σκεφτούμε ύποπτα, θεωρώντας πως ο Γιάχος είχε πρόθεση να αδικήσει την ΑΕΚ, ούτε συμπέρασμα πρόκειται να βγάλουμε και το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να δηλητηριάσουμε κι άλλο τις συνειδήσεις μας. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί από τέτοιου είδους διαιτησίες, είτε προέρχονται από πρόθεση

Keywords
Τυχαία Θέματα