Πιέζει τον Βλάχο ο Αδαμίδης

Σε διαρκή επικοινωνία με τον δικηγόρο, Γιάννη Βλάχο, βρίσκεται ο Σταύρος Αδαμίδης, προκειμένου να τρέξει το θέμα του υποψήφιου επενδυτή στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Για την ώρα δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή πρόοδος στην υπόθεση, καθώς ο οικονομικός έλεγχος δεν έχει καν ξεκινήσει, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη κάποια κίνηση για υπογραφή προσύμφωνου ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τα προβλήματα στην ΑΕΚ, όμως, δεν μπορούν να περιμένουν

και ο Αδαμίδης προσπαθεί να τρέξει την υπόθεση, καθώς οι παίκτες και οι υπάλληλοι της ομάδας παραμένουν απλήρωτοι. Στην Ενωση ξέρουν πως κάποια στιγμή η υπομονή των παικτών θα τελειώσει και τότε θα τρέχουν και δεν θα προλαβαίνουν.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Βλάχος, που εκπροσωπεί τον υποψήφιο επενδυτή δηλώνει πως εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις και μένει να δούμε αν θα βγει αληθινός.

Χωρίς Μάκο στην Καλαμάτα
Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ θέλει να ξεχάσει την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Ατρόμητο, ώστε να αποχαιρετήσει το 2011 με νίκη, στο ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα, την Πέμπτη (22/12).

Από αυτό το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος είναι τιμωρημένος από την περασμένη σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Μάκος είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες στον περσινό τελικό Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και... κουβαλάει την ποινή.

Νοκ άουτ είναι επίσης ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ενώ ο Κωστένογλου περιμένει να δει την κατάσταση των Καφέ, Λεονάρντο και Γεωργέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα