"Πέταξε" για Λονδίνο ο ΠΑΟΚ

Λαμβάνοντας υπόψη την αγωνιστική κατάσταση στην οποία έδειξε να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και την απουσία της αριστερής πτέρυγάς του (σ. σ. Βιερϊρίνια, Λίνο), προφανώς και δεν πιστεύουν πολλοί ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Λονδίνο απέναντι στη Τότεναμ. Διότι, σε αυτό το συμπέρασμα οδηγεί η λογική. Μόνο που στο ποδόσφαιρο δεν κυριαρχεί πάντα η λογική. Και με αυτό το σκεπτικό αναχώρησε η αποστολή του Δικεφάλου για την πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Στο τσάρτερ της

αποστολής ήταν συνολικά 180 άτομα, ενώ ο μεγαλύτερος προβληματισμός που υπάρχει - ξέχωρα από το αγωνιστικό - σχετίζεται με τους φίλους του ΠΑΟΚ που σκοπεύουν να "κατασκηνώσουν" έξω από το Γουάιτ Χαρτ Λέιν, μη έχοντας εισιτήριο και ελπίζοντας ότι θα βρουν. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει (δις) πως δεν πρέπει να πάνε στο γήπεδο, όσοι δεν έχουν εισιτήρια στα χέρια τους. Κατά πόσο θα αφουγκραστεί ο κόσμος την άποψη της διοίκησης, θα φανεί ουσιαστικά το βράδυ της Τετάρτης (30/11) όπου ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τη Τότεναμ. Μέχρι τότε, θα υπάρχει προβληματισμός.

Όπως προβληματισμός υπάρχει εξάλλου και για τις επιδόσεις του αγωνιστικού τμήματος. Εγινε ακόμη πιο έντονος μετά το χαμηλό επίπεδο απόδοσής του στον αγώνα με τη Κέρκυρα, που μοιραία οδήγησε στην απώλεια δύο ακόμη βαθμών. Ο Λάσλο Μπόλονι ελπίζει ότι απέναντι στη Τότεναμ, οι παίκτες του έχουν πολλά περισσότερα κίνητρα. Και είναι αλήθεια ότι στους ευρωπαϊκούς αγώνες, οι παίκτες πάντα νιώθουν το κάτι παραπάνω, που πολλές φορές λείπει από τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο Ρουμάνος προπονητής καλείται πάντως να λύσει και την απουσία των παικτών που καλύπτουν την αριστερή πλευρά. Ξεκινώντας από τον Λίνο και καταλήγοντας στον Βιεϊρίνια. Σε ότι αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, ο νεαρός Σταφυλλίδης έχει αποδείξει ότι αξίζει να πατήσει (και) το αγγλικό χορτάρι. Όσο για τον αντικαταστάτη του Βιεϊρίνια (;). Ουδείς μπορεί να απαντήσει εκ του ασφαλούς. Μια λύση είναι ο Ρομπέρ, μια άλλη ο Γεωργιάδης, ουδείς όμως μπορεί να καλύψει το κενό του Πορτογάλου επιθετικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα