Περνάει με νίκη η Ελλάδα

Χαίρετε, κύριοι. Τελευταία αγωνιστική στα προκριματικά του Euro, με τα κουκιά στους περισσότερους ομίλους να είναι μετρημένα. Πάμε να δούμε ποιες εκκρεμότητες υπάρχουν και πού αξίζει να βάλουμε τα λεφτά μας.

1ος όμιλος
Εδώ τα πράγματα είναι απλά: Το Βέλγιο θέλει μόνο νίκη εκτός έδρας με τη Γερμανία, για να τερματίσει στη 2η θέση κι αυτό διότι οι Τούρκοι υποδέχονται το Αζερμπαϊτζάν, άρα έχουν το τρίποντο στο τσεπάκι τους. Βέβαια, με το 1,25

και με πλεονέκτημα γκολ για τους φιλοξενούμενους, δεν ασχολούμαστε. Οσο για το Γερμανία - Βέλγιο, θεωρώ απίθανο το ενδεχόμενο οι Γερμανοι να κατέβουν για χαναλέ. Θα πάω με το 1,55 του goal - goal, καθώς οι βέλγοι δεν έχουν καμία άλλη επιλογή από το να επιτεθούν.

2ος όμιλος
Η Ρωσία παίζει με την Ανδόρα και θα είναι πρώτη στον όλιμο. Η μάχη θα γύνει στο Δουβλίνο, όπου η Ιρλανδία υποδέχεται την Αρμενία. Η τάση των παικτών είναι καθολική προς τον "1", αλλά εγώ τους επιστρέφω το 1,55. Δεν κοντράρω σ' αυτή την τιμή μια ομάδα που έχει μπροστά της το τεράστιο κίνητρο της πρόκρισης ή έστω της συμμετοχής σε μπαράζ και που τρέχει αήττητο σερί τριών αγώνων, με νίκες 0-4 στη Σλοβακία και 4-1 επί της FYROM.

3ος όμιλος
Εδώ το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ματς της Σλοβενίας με τη Σερβία, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν μόνο τη νίκη, ώστε να τερματίσουν 2οι στον όμιλο, προσπερνώντας τους Εσθονούς (σ.σ.: δεν τους κάνει η ισοπαλία, καθώς η Εσθονία έχει υπέρ της την ισοβαθμία). Και καλύτερη ομάδα είναι η Σερβία και κίνητρο έχει, οπότε -κομμάτια να γίνει για την τιμή- θα πάω με το 1,65.

4ος όμιλος
Στο Γαλλία - Βοσνία κρίνεται η 1η θέση, με τους γάλλους να παίζουν και για το "Χ". Θα το προσπεράσω το συγκεκριμένο ματς και θα πάω στο υψηλό σε απόδοση over του Αλβανία - Ρουμανία, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που δεν έχουν το παραμικρό κίνητρο και θα παίξουν ελεύθερα. Εξάλλου, οι Αλβανοί προέρχονται από πέντε διαδοχικά over 2,5 γκολ σε επίσημα και φιλικά.

5ος όμιλος
Με νίκη στο εντός έδρας ματς με τους -αδιάφορους- Ολλανδούς, οι Σουηδοί κάνουν αποφασιστικό βήμα για την καλύτερη 2η θέση των ομίλων, άρα και για την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro. Tο 2,40 είναι δελεαστικότατο, αλλά πώς να κοντράρω τη σούπερ φορμαρισμένη Ολλανδία. Εκτιμώ πως μεγαλύτερη ασφάλεια μάς παρέχει το over του 1,80. Επίσης, σκέφτομαι να εμπιστευτώ και τους Ούγγρους στο ματς με τη Φινλανδία.

6ος όμιλος
Πάμε στα δικά μας. Δεν περίμενα στο 1,70 την Ελλάδα. Μα, θα μου πείτε μάς κάνει και το "Χ", οπότε γιατί να νικήσουμε απαραίτητα; Δεν περιμένω από την Εθνική να παίξει με τη φωτιά. Και καλύτερη είναι και πιο έμπειρη είναι, άρα μπορεί το διπλό. Την ίδια ώρα παίζει και η φιλενάδα μας η Κροατία. Το ματς αυτό κρατείστε το για το live (όσο έχετε τη δυνατότητα)...

7ος όμιλος
Πάμε παρακάτω... Τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει, μετά το χαρακίρι των ελβετών στην Ουαλία. Κανένα ματς δεν είναι άξιο σοβαρού στοιχηματισμού.

8ος όμιλος
Λοιπόν, αν η Σουηδία δεν κερδίσει την Ολλανδία, τότε με έν

Keywords
Τυχαία Θέματα