Ως σημαντικό βήμα στην καριέρα του χαρακτήρισε μια ενδεχόμενη μεταγραφή στον Ολυμπιακό ο Οτσόα

Ως σημαντικό βήμα στην καριέρα του θεωρεί μια ενδεχόμενη μεταγραφή στον Ολυμπιακό ο τερματοφύλακας της Αμέρικα, Γκιγιέρμο Οτσόα. Ο 26χρονος πορτιέρο με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα οπαδών της ομάδας της Κεντρικής Αμερικής, χαρακτήρισε τους ερυθρόλευκους ως τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 26χρονου μεξικανού: Για το ενδιαφέρον των πειραιωτών:
"Φυσικά και ξέρω το ενδιαφέρον. Είναι
τιμή το ενδιαφέρον που εκφράζουν για μένα, επειδή είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα".Για το κατά πόσον έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις:
"Οι μάνατζέρ μου έχουν συζητήσει, αλλά προς το παρόν δεν θέλω να πω κάτι. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη μεταγραφή κάνουν αυτό που πρέπει. Είναι πολύ σημαντική στιγμή για μένα αφού θέλω να πάω και να παίξω στην Ευρώπη.Ανυπομονώ να κάνω αυτό το βήμα, το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου, θα είναι ένας στόχος που θα έχω επιτύχει. Προσπαθούσα τα τελευταία χρόνια να πάω στην Ευρώπη, αλλά δεν τα κατάφερνα. Ελπίζω τώρα, το πότε βέβαια δεν το ξέρω, να τα καταφέρω".Ενδιαφέρον "μπέμπηδων"
Στο μεταξύ, το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον μεξικανό τερματοφύλακα επανέφεραν στο προσκήνιο για άλλη μια φορά τα ΜΜΕ του Νησιού. Ο Οτσόα είχε ακουστεί και παλιότερα για τους μπέμπηδες ως αντικαταστάτης του Φαν Ντερ Σαρ, ο οποίος κρεμάει τα γάντια του το καλοκαίρι, όμως μέχρι στιγμής το θέμα δεν έχει προχωρήσει.Πάντως, οι πειραιώτες εκτός του πορτιέρο της Αμέρικα έχουν βολιδοσκοπήσει κι άλλες περιπτώσεις, κυρίως από την ελληνική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ψηλά στην λίστα τους, τους Μάχο και Γιακούποβιτς που αμφότεροι κάνουν πολύ καλές χρονιές σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό Βόλου, αντίστοιχα.Ελκυστικός ο Ολυμπιακός για Σάντσες
Την επιθυμία του Κάρλος Σάντσες να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα για χάρη του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή με δηλώσεις του στην Sportday.Οπως ανέφερε μάλιστα: "Για τον Κάρλος είναι πολύ ελκυστική επιλογή ο Ολυμπιακός. Ο ίδιος θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι δελεαστική η προοπτική του Ολυμπιακού", ενώ για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα είπε: "Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο νεότερο. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο και θα είναι καλό για τον ίδιο αν κλείσει νωρίς τις μεταγραφές του".Ο κολομβιανός μέσος βρίσκεται στην Μαδρίτη με την εθνική ομάδα της χώρας του για τον φιλικό αγώνα απέναντι στο Εκουαδόρ, κι όπως έχει διαρρεύσει δεν αποκλείεται άνθρωπος των ερυθρόλευκων να βρίσκεται στο γήπεδο για να τον παρακολουθήσει από κοντά.Ολα OK με Χολέμπας
Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει τελικά με τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος έγινε αλλαγή στην φιλική αναμέτρηση της ομάδας την Πέμπτη (24/3) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Οι αρχικοί φόβοι για θλάση τελικά διαψεύσθηκαν, καθώς όπως έγινε γνωστό ο γερμανός απλώς υπέφερε από κράμπες. Ο αριστερός μπακ των πειραιωτών θα υποβληθεί προληπτικά σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα