Οριστικά εκτός Κουίνσι και Ρούντολφ

13:23 2/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Στην ήδη δεδομένη απουσία του Σεμπάστιαν Λέτο από το ματς με τον Παναιτωλικό προστέθηκαν και αυτές των Κουίνσι και Ρούντολφ, που δεν κατάφεραν τη Δευτέρα (2/1) να ενταχθούν στο ομαδικό πρόγραμμα.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να μην

έχει τα ευχάριστα νέα, που περίμενε.

Κι αυτό καθώς οι Κουίνσι και Ρούντολφ τέθηκαν νοκ άουτ από την αναμέτρηση του Αγρινίου. Τόσο ο γκανέζος, που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, όσο και ο ούγγρος, που πονάει στον αριστερό τετρακέφαλο, δεν προπονήθηκαν σήμερα και περιορίστηκαν σε θεραπεία.

Γίνεται κατανοητό πως πλέον η αποστολή του Αγρινίου γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη, αφού ο πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο από τα σημαντικότερα γρανάζια της πράσινης μηχανής.

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας και δίτερμα σε μικρό χώρο. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο (3/1) το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τα ονόματα, όσων ταξιδέψουν στον Αγρίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα