Ολυμπιακός με πλάνο και όραμα

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού της νέας σεζόν, τυπικά ξεκίνησε μετά τη συνάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Διαβεβαιώσεις του προέδρου της ΠΑΕ ότι θα βάλει το χέρι στην τσέπη για έναν ισχυρό στην Ελλάδα και ανταγωνιστικό στην Ευρώπη Ολυμπιακό. Ο ρόλος των Μαθία - Κοβάσεβιτς
και οι πρώτες κινήσεις... "Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται" ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ τον ενημέρωσε ότι είναι αποφασισμένος ακόμα και για την οικονομική υπέρβαση!Παρά το γεγονός ότι ο βάσκος τεχνικός θέτει ως προτεραιότητα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Μαρινάκης φιλοδοξεί να δει τον Ολυμπιακό να πηγαίνει μακριά στο Champions League. Ετσι, ζήτησε ένα πλάνο, ώστε να προχωρήσει άμεσα σε κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Αυτό αναμένεται να το έχει στα χέρια του μέχρι τις 16 Μαϊου και θα είναι προϊόν συνεργασίας του Βαλβέρδε με τους Κοβάσεβιτς και Μαθία.

Πάντως, κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν... Ενα από αυτά είναι η απόκτηση του Κάρλος Αλμπέρτο Σάντσεζ Μορένο. Ο 26χρονος Κολομβιανός μέσος της Βαλενσιέν, ο οποίος είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των Πρωταθλητών Ελλάδας, θεωρείται ο επικρατέστερος αυτή τη στιγμή, για να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της σεζόν.

Επίσης, αναμένεται να αποκτηθούν δύο τερματοφύλακες, αφού ο Πάρντο σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν. Ο Καμενί, φέρεται ως ο νούμερο ένα στοχος, ενώ σκέψεις υπάρχουν για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ως μπακ απ.

Από `κει και πέρα, ο Ολυμπιακός θέλει να οριστικοποιήσει την παραμονή του Κέβιν Μιραλάς, ενώ ανοιχτές παραμένουν οι υποθέσεις των Ραούλ Μπράβο και Ζαουάντ Ζαϊρί.
Keywords
Τυχαία Θέματα