Ολυμπιακός και Ηρακλής αναμετρώνται την Δευτέρα (2/5, 19:00) στο Ρέντη για τον τρίτο τελικό της Volleyleague

11:07 2/5/2011 - Πηγή: Sport.gr
Μετά τους δύο αγώνες στη Θεσσαλονίκη, ήρθε η ώρα της Αθήνας, για τον τρίτο τελικό της Volleyleague. Ο Ολυμπιακός, που έχει το απόλυτο πλεονέκτημα τίτλου, υποδέχεται τον Ηρακλή στο άδειο λόγω τιμωρίας Ρέντη, την Δευτέρα (2/5, 19:00,
NS4), θέλοντας να... τελειώνει από νωρίς την υπόθεση πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν δύο ηρωικές εμφανίσεις στη Μίκρα και πέτυχαν την απόλυτη ανατροπή του πλεονεκτήματος έδρας, τη στιγμή που οι παίκτες του Ηρακλή βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και ψάχνουν επειγόντως την νίκη, που θα μειώσει σε 2-1 και θα παρατείνει την αγωνία."Αφοσιωνόμαστε στο παιχνίδι"
Τα προβλήματα των στομαχικών διαταραχών στο λιμάνι, ξεπεράστηκαν και έτσι άπαντες είναι στη διάθεση του Γιάννη Καλμαζίδη, έτοιμοι και υγιείς! Κάτι τέτοιο βέβαια μόνο εφησυχασμό δεν προκαλεί στην ομάδα και κυρίως τον προπονητή της, ο οποίος δήλωσε:"Σίγουρα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτό που έχουμε αποκτήσει, αλλά πρέπει να μην λειτουργήσουμε με βάση τη λογική "άντε να τελειώνουμε". Είναι ένα παιχνίδι, ένας τελικός στον οποίο πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και να αφοσιωθούμε μόνο σ` αυτό", είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης και συμπλήρωσε:"Είναι καλό το ότι έχουμε πλέον μεγάλη αυτοπεποίθηση, ωστόσο ο Ηρακλής έρχεται πλέον χωρίς άγχος, θα παίξει πιο ελεύθερα ενώ δεν θα έχει και την πίεση από τον κόσμο".
 
"Λίγη υπομονή"
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Γιόχαν Εστράδα: "Εχουμε τον απόλυτο έλεγχο της σειράς και αυτό που χρειάζεται είναι να παίξουμε με ηρεμία και συγκέντρωση για να τελειώσουμε τον τελικό. Είμαστε το φαβορί, απλά θέλει λίγη υπομονή", είπε ο κολομβιανός κεντρικός ο οποίος στάθηκε κι αυτός στην απουσία του κόσμου:"Σίγουρα η απουσία του κόσμου είναι ένα μειονέκτημα, αλλά όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο και θα πρέπει να το ξεπεράσουμε. Ο Ηρακλής είναι πολύ καλή ομάδα, δε νομίζω όμως ότι μπορεί να αλλάξει τόσο πολύ και να μας αιφνιδιάσει"."Τίποτα δεν έχει τελειώσει"
Η αποστολή του Ηρακλή από την άλλη έφτασε στην Αθήνα αργά το βράδυ της Κυριακής (1/5) και το μοναδικό ερωτηματικό έχει να κάνει και πάλι με τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα, ο οποίος παραμένει αμφίβολος (χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα στον δεύτερο τελικό)."Αυτό το παιχνίδι είναι όλα για όλα. Πρέπει να νικήσουμε τον Ολυμπιακό για να έχουμε ακόμα ελπίδες το πρωτάθλημα", δήλωσε με έμφαση ο Φρέντι Μπρουκς και συμπλήρωσε:"Πιστεύω ότι αυτή φορά θα έχουμε λιγότερο άγχος, ενώ και ο Ολυμπιακός θα είναι απελευθερωμένος από το 2-0 στις νίκες. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ αλλά πρέπει να το κάνουμε πράξη μέσα στο γήπεδο"."Να αλλάξει η ψυχολογία μας"
Από την πλευρά του ο πασαδόρος του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης αφού παραδέχθηκε ότι: "Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο και ακλόνητο φαβορί", πρόσθεσε με νόημα: "Εμείς από την πλευρά μας θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε. Θέλουμε μια νίκη, για να αλλάξει η ψυχολογία μας, αφού μετράμε τέσσερις σερί ήττες από τον αντίπαλο μας και πιστεύω ότι μπ
Keywords
Τυχαία Θέματα