Ολυμπιακός: "Δεν βιαζόμαστε, θα πάρουμε τους καλύτερους"

19:32 2/6/2011 - Πηγή: Sport.gr
Μπορεί οι φίλοι της ομάδας να αγωνιούν και να ανυπομονούν για τις πρώτες μεταγραφές, που θα πιάσουν Λιμάνι, ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται και παρουσιάζονται καθησυχαστικοί. Οι ιθύνοντας των πειραιωτών έστειλαν για ακόμα μία φορά το μήνυμά τους, τονίζοντας πως "κάνουμε σοβαρή έρευνα αγοράς για να πάρουμε τους καλύτερους". Στην Νέα Υόρκη ο Βαγγέλης Μαρινάκης,
που θα τιμηθεί από τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην μεγαλούπολη των ΗΠΑ. Παρότι βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του Ιουνίου, τα μεταγραφικά σενάρια που σχετίζονται με τον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν, με δεκάδες ονόματα να κάνουν καθημερινά... πασαρέλα σε εφημερίδες και διαδίκτυο.Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό έχουν πολλά ανοικτά θέματα, έχοντας οδηγήσει κάποιες μεταγραφές σε πολύ καλό δρόμο και άλλες όχι. Αυτό πάντως που ξεκαθαρίζουν προς κάθε κατεύθυνση είναι πως δεν βιάζονται, αλλά θα κάνουν τις κινήσεις που πρέπει για να ενισχυθεί η ομάδα.Την Τετάρτη (1/6) διέρρεαν από την πλατεία Αλεξάνδρας πως ο κόσμος θα πρέπει να κάνει υπομονή και πως στις επόμενες 20 μέρες θα προκύψουν ανακοινώσεις, ενώ στηριζόμενοι στην ίδια πολιτική την Πέμπτη (2/6) προσθέτουν πως δεν βιάζονται.
 
"Εμείς δεν βιαζόμαστε για τις μεταγραφές. Κάνουμε σοβαρή έρευνα αγοράς. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να πάρει τους καλύτερους δυνατούς παίκτες για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και αυτό πρέπει να γίνει έτσι ώστε να έχουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό αλλά και δυνατό σύνολο".
Τιμούν τον Μαρινάκη στη Νέα Υόρκη
Τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη θα τιμήσει στην ετήσια εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (3/6) ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη.Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού της Νέας Υόρκης, γεγονός, που ανακοινώθηκε και επίσημα από τον πρόεδρο του συνδέσμου, Θεόδωρο Μενή.
Keywords
Τυχαία Θέματα