Οι... τρελοί με τα γαλάζια!

Ο ορισμός της ποδοσφαιρικής ειρωνείας... Να έχεις στο ρόστερ σου δύο από τους καλύτερους παίκτες του πλανήτη στη θέση τους και να μην μπορείς να τους εκμεταλλευτείς, γιατί... κολλάει το κεφάλι τους! Οταν η νύχτα πέφτει στο Σίτι οφ Μάντσεστερ, οι δύο... "δολοφόνοι" ανάμεσα στους Πολίτες είναι οι Μάριο Μπαλοτέλι και Κάρλος Τέβεζ και το sport.gr ο καλύτερος ρουφιάνος!

Why always me? Because...
O... τρελοΜάριο δεν έχει αποκτήσει τυχαία τη φήμη του εξωστρεφή χαρακτήρα, αφού πολλές από τις... τρέλες που έχει κάνει κατά καιρούς, έχουν

αναφερθεί στον Τύπο.

Ο συμπατριώτης και προπονητής του στην Ιντερ και την Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Το πρόβλημα είναι ότι λόγω της ηλικίας του, μπορεί να κάνει κάποια λάθη. Είναι ο Μάριο. Είναι τρελός, αλλά τον αγαπώ επειδή είναι καλό παιδί".

Θέλοντας να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για τις εξωγηπεδικές δραστηριότητες του Μπαλοτέλι, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι τραγουδούν συχνά ένα τραγούδι με στίχους που αναφέρονται στα κατορθώματα του!

Ας τα δούμε τα πράγματα λίγο πιο αναλυτικά... Μέσα σε λίγες μέρες από την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Σούπερ Μάριο είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα. Είχε αναφερθεί ότι ο ιταλός είχε πάνω του 5.000 λίρες σε μετρητά, με τον αστυνομικό να αναρωτιέται το γιατί... Η απάντηση του Μπαλοτέλι ήταν αφοπλιστική: "Επειδή είμαι πλούσιος"!

Αλλη μία φοβερή ιδεά του Μπαλοτέλι για να περάσει την ώρα του έχει αναφερθεί στο παρελθόν. Μπήκε σε μία φυλακή θηλέων στην Ιταλία και πέταγε βελάκια με απρεπή τρόπο, κάνοντας φάρσα κατά την διάρκεια εκπαίδευσης!

Ο... ήρωας μας έχει γίνει αρκετές φορές και θέμα στα ταμπλόιντ, με τις φήμες να τον θέλουν να τσακώνεται με έναν μαθητή σε ένα σχολείο, την στιγμή που προσπαθούσε να μάθει το γιατί δεν ήταν στο σχολείο ένας νεαρός οπαδός της Σίτι, όπως επίσης και ότι έδωσε 1000 λίρες σε έναν άστεγο στο Μάντσεστερ. Ολα αυτά, αποδείχθηκαν ψέματα τελικά.

Ενα βιντεάκι, πριν από τον αγώνα της Σίτι με την Ντιναμό Κιέβου για το Europa League, τον Μάρτιο του 2011, δείχνει τον Μπαλοτέλι να... παλεύει με μία σαλιάρα προπόνησης και τελικά να χρειάζεται βοήθεια για να την φορέσει. Ενα περιστατικό, το οποίο μιμήθηκε μετά από μία εβδομάδα ο συμπαίκτης του, Εντιν Ντζέκο, στην προθέρμανση πριν από το παιχνίδι της Σίτι με την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Τον Σεπτέμβριο του 2011, "πιάστηκε" να χρησιμοποιεί το iPad του, ενώ ήταν στον πάγκο των αναπληρωματικών της Ιταλίας, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τα Νησιά Φερόε.

Επίσης, έχει μετατρέψει το κήπο του σπιτιού του στο Μάντσεστερ σε... πίστα για γουρούνες!

Πανηγύρισε ένα από τα γκολ του εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Οκτώβριο του 2011, αποκαλύπτοντας -και επιδεικνύοντάς το ανέκφραστος- ένα μπλουζάκι με τις λέξεις "Why always me?", αμφισβητώντας με αυτόν τον τρόπο την εγκυρότητα των ρεπορτάζ των εφημερίδων.

Παραμονή το ντέρμπι του Μάντσεστερ, πυροτέχνημα κατέστρεψε μέρος του σπιτιού του (σ.σ.: ο ίδιος είπε ότι... έπαιζαν

Keywords
Τυχαία Θέματα