Οι αθλητές στίβου του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν απαντήσεις για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές του

15:41 8/6/2010 - Πηγή: Sport.gr

Οι αθλητές του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση την Τρίτη (8/6) στην οποία αναφέρουν ότι βαρέθηκαν να κάνουν υπομονή και ζητούν απαντήσεις για το γεγονός ότι έχουν να πληρωθούν πάρα πολύ καιρό.

"Τον τελευταίο μήνα ακούμε συνέχεια στο προπονητήριο πως αύριο θα πληρώσει ο ΟΣΦΠ, κάτι που έχει γίνει πια ένα ανέκδοτο για εμάς...", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και κάνει λόγο για αφανισμό του τμήματος. Υπογραμμίζουν

πάντως ότι θα κατέβουν κανονικά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά ο καθένας θα αγωνιστεί για τον εαυτό του και για τη συμμετοχή στην εθνική ομάδα.Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Οι αθλητές και αθλήτριες στίβου του ΟΣΦΠ θέλουμε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας 4 ημέρες πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ. Είναι καιρός να μάθει ο φίλαθλος κόσμος πως το τμήμα στίβου έχει αφεθεί στην τύχη του χωρίς καμία βοήθεια από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Οι περισσότεροι αθλητές/τριές του τμήματος δεν έχουμε πάρει τα οδοιπορικά των τελευταίων 8 μηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα