Οι 10 παίκτες του ΠΑΟ που έχουν τραβήξει όλο το... κουπί στο πρωτάθλημα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι θιασώτης της λογικής "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει", αλλά από την άλλη και να ήθελε να πειράξει την ενδεκάδα του, δεν έχει πολλές επιλογές στα χέρια του. Ετσι, οι πράσινοι έχουν δώσει τα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος σχεδόν με τους ίδιους παίκτες να ξεκινάνε στην ενδεκάδα. Δέκα παίκτες είναι αυτοί που έχουν τραβήξει μέχρι στιγμής όλο το... κουπί και δείχνουν για την

ώρα να τα καταφέρνουν, αλλά σίγουρα θα χρειαστούν και... βοήθεια, ιδιαίτερα τον Ιανουάριο που ο Παναθηναϊκός θα παίζει ματς κάθε τρεις μέρες.

Ας δούμε λοιπόν, ποιοί είναι οι δέκα παίκτες του Τριφυλλιού που σχεδόν έχουν πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι τους παίζοντας ασταμάτητα...

Πρώτος σε λεπτά συμμετοχές είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο με 1093, έχοντας παίξει και στα 12 ματς, σκοράροντας 14 γκολ και έχοντας και 3 ασίστ στους συμπαίκτες του. Ακολουθεί ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, με το κοντέρ να έχει γράψει 1075 λεπτά σε 12 αγώνες, με τον Γάλλο στόπερ να έχει πετύχει και 3 τέρματα.

Ακολουθεί ο Πορτογάλος Ζεκά με 1052 λεπτά σε 12 αγώνες, έχοντας σκοράρει και 2 γκολ, ενώ ο Κουίνσι έχει καταγράψει 1050 λεπτά, επίσης σε 12 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει 2 γκολ και... σερβίροντας άλλα 4 στους συμπαίκτες του.

Με 11 αγώνες στην πλάτη και 948 λεπτά ακολουθεί ο Κώστας Κατσουράνης, που έχει ακόμη 3 γκολ και 3 ασίστ, ενώ επίσης σε 11 ματς ο Κλέιτον έχει αγωνιστεί 718 λεπτά, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ. Ο Στέφανος Καπίνο ακολουθεί με 10 αγώνες, αλλά έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Βραζιλιάνο, και συγκεκριμένα 944 λεπτά.

Σε 10 αγώνες και 850 λεπτά έχει αγωνιστεί ο Σιμάο, σε 9 ματς και 855 λεπτά ο Σπυρόπουλος και επίσης σε 9 αγώνες και 854 λεπτά έχει παίξει ο Σαριέγκι που έχει σκοράρει και 1 γκολ.

Αυτοί είναι οι δέκα παίκτες που έχουν τραβήξει όλο το... κουπί τη φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό και σίγουρα θα χρειαστούν βοήθεια τον Γενάρη, όπου το πρόγραμμα βαραίνει για τους πράσινους με 3 παιχνίδια την εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα