Ομπράντοβιτς: Είπα απλώς την αλήθεια...

Η δήλωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πως "...ίσως η φετινή σεζόν να είναι η τελευταία για κάποιους στην ομάδα", άναψε φωτιές και ο Ζοτς θέλησε να δώσει διευκρινήσεις. "Δεν λέω ότι σίγουρα θα είναι, αλλά η πραγματικότητα είναι τέτοια και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε", τόνισε.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα Goal ο Ζοτς τόνισε πως είναι γνωστό ότι οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι προτίθενται να αποχωρήσουν το

καλοκαίρι και ασφαλώς αυτό θα φέρει αλλαγές στην ομάδα. Δεν είπε πως έχει αποφασίσει ότι θα φύγει, αλλά από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει, το σενάριο αυτό είναι πιθανό.

Αναλυτικά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για:

-τη δήλωσή του πριν τον αγώνα με την ΚΚ Ζάγκρεμπ: "Είπα την αλήθεια και περιέγραψα την πραγματικότητα. Τίποτε παραπάνω. Αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί να είναι η τελευταία χρονιά για κάποιους. Δεν λέω ότι σίγουρα θα είναι, αλλά η πραγματικότητα είναι τέτοια και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Πόσοι παίκτες έχουν συμβόλαιο για μετά το καλοκαίρι; Μόνο ο Διαμαντίδης και ο Σάτο έχουν οψιόν. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Από το καλοκαίρι η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει ξεκαθαρίσει ότι αυτή η χρονιά θα είναι η τελευταία της στην ομάδα. Πρέπει λοιπόν να έχουμε έξτρα κίνητρο. Αυτό αφορά την ομάδα μου και το κίνητρο είναι πολύ σημαντικό".

-το αν το μέλλον της ομάδας ανησυχεί τους παίκτες: "Όχι, δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Εγώ σκέφτομαι το παρόν, όπως και όλη η ομάδα. Γνωρίζουμε την πραγματικότητα. Η φετινή χρονιά είναι ειδική. Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, όταν συνέβη το εκπληκτικό κι απίστευτο να παραμείνει στη διοίκηση η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Το έχω πει πολλές φορές ότι τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Κυρίως όμως για το ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, έτοιμη και ικανή να παλέψει. Πρέπει λοιπόν να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι η χρονιά είναι ειδική. Επιθυμώ να παλέψω ως το τέλος".

-την προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου: "Η αγάπη που έχουν για τον Παναθηναϊκό ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είναι απίστευτη, μοναδική και είμαι σε θέση να το γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα. Θα σεβαστώ όμως κάθε απόφασή τους, όποια κι αν είναι αυτή. Το καλοκαίρι καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι, όλοι μαζί, κατανοήσαμε πόσο δύσκολα ήταν και είναι τα πράγματα, συζητήσαμε και βρήκαμε τη λύση. Ο Παναθηναϊκός έχει γίνει πρώτη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία 15 χρόνια χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους. Χωρίς την οικογένεια Γιαννακόπουλου δύσκολα θα ήταν ο Παναθηναϊκός στην κορυφή".

Keywords
Τυχαία Θέματα