Ομπράντοβιτς: Δύσκολο το ματς με την ΤΣΣΚΑ, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το ΟΑΚΑ, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να συνεχίσει την αήττητη πορεία της στη διοργάνωση.

Ο Ζοτς, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα

της Euroleague τόνισε πως περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και γι` αυτό θέλει τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μία νέα ομάδα. Μετά την περσινή σεζόν, που αποκλείστηκε νωρίς και δεν προκρίθηκε στο Top 16, έκαναν κάποιες αλλαγές και τώρα έχουν υψηλό κίνητρο. Διαθέτουν νέους παίκτες και ο προπονητής είναι από την αρχή της περιόδου. Μέχρι τώρα παίζουν καλό μπάσκετ. Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι για μας. Περιμένουμε από τον κόσμο μας να είναι στο γήπεδο και να μας βοηθήσει για να πάρουμε μία ακόμη νίκη", δήλωσε ο σέρβος τεχνικός.

Από τη μεριά του, ο Ίαν Βουγιούκας, σχολίασε: "Και τα τρία μας παιχνίδια μέχρι τώρα στην Ευρωλίγκα ήταν δύσκολα, αλλά αυτό είναι ακόμη πιο δύσκολο. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μία σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα. Διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ και έχει γίνει πιο δυνατή με την απόκτηση παικτών όπως ο Αντρέι Κιριλένκο. Πιστεύω πάντως πως αν παίξουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας, μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είμαι σίγουρος πως η βοήθεια του κόσμου μας θα αποτελέσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μας. Τους θέλουμε δίπλα μας για να μας σπρώξουν στη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα