Ο Πιερικός επικράτησε 1-0 του Αγροτικόυ Αστέρα στην Κατερίνη, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Football League

Ο Πιερικός επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στην Κατερίνη, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα κατάφερε, δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90`, να προηγηθεί με γκολ του Δήμου και να πάρει τελικά την νίκη,

η οποία είναι η πρώτη της φέτος. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη δεν πρόλαβε να αντιδράσει στα ελάχιστα λεπτά που απέμεναν και μοιραία δεν απέφυγε την ήττα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του, ωστόσο δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και δεν κατόρθωσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Οι προσπάθειες της ομάδας του Χατζάρα καρποφόρησαν δύο λεπτά πριν το τέλος, όταν ο Μήτρου εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Γουναρίδης έκανε λάθος έξοδο και ο Δήμου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη παρατάχθηκε στην Κατερίνη με στόχο την ισοπαλία, αλλά δεν τα κατάφερε.

Πιερικό

Keywords
Τυχαία Θέματα