Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 81-62 της ΚΚ στο Ζάγκρεμπ και έκανε το 2Χ2 στην Euroleague

Επίδειξη δύναμης απέναντι στην ΚΚ έκανε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πέρασε δια περιπάτου από το Ζάγκρεμπ, επικρατώντας με 81-62 και πετυχαίνοντας παράλληλα το 2Χ2 στον 2ο όμιλο της φετινής Euroleague.

Παρά την αστοχία του στα μακρινά σουτ, ο Παναθηναϊκός

εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή του στους ψηλούς, χτύπησε την άμυνα της ΚΚ κοντά στο καλάθι και πήρε ένα προβάδισμα επτά πόντων, στο ξεκίνημα του αγώνα (10-3, 5').

Το δίδυμο Διαμαντίδης-Μπατίστ με την τέλεια εφαρμογή του πικ εν ρολ και η πολύ καλή άμυνα που απέφερε εύκολα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο, έδωσαν έναν αέρα 10 πόντων στους πράσινους, με την ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου (24-14, 10').

Η υπεροχή του Τριφυλλιού στους περισσότερους τομείς του παιχνιδιού συνεχίστηκε και στην δεύτερη περίοδο. Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού, σε άμυνα και επίθεση και παρά την αστοχία στα σουτ τριών πόντων (0/5), κατάφεραν να αυξήσουν την διαφορά τους στους 15 (31-16, 15').

Σε μονόλογο του πρωταθλητή Ευρώπης εξελίχθηκε και η συνέχεια του δεύτερου δεκαλέπτου, με τους πράσινους να βάζουν πολύ γερές βάσεις για την νίκη από το πρώτο ημίχρονο, όπου και προηγήθηκαν με 45-22.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να παρουσιάζουν κακό θέαμα στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου. Χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα ήταν ότι μετά από τέσσερα λεπτά στην τρίτη περίοδο, είχαν σημειωθεί τρεις πόντοι, όλοι για τον Παναθηναϊκό (48-22, 24').

Σε ρυθμούς... προπόνησης, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο στο +28 (61-33), για να επικρατήσει με το τελικό 81-62 και να κάνει το 2Χ2 στην φετινή Euroleague.

Keywords
Τυχαία Θέματα