Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-0 του Διαγόρα στο Γεντί Κουλέ, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Football League

Την δέυτερη σερί του νίκη, με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο, πέτυχε ο ΟΦΗ, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε 2-0 του Διαγόρα στο Γεντί Κουλέ και έπιασε προσωρινά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας

τον ΠΑΣ Γιάννινα, με 10 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και μοιραία ηττήθηκε, μένοντας στους 7 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 15άλεπτο του αγώνα, έχοντας την κατοχή της μπάλας και πιέζοντας τους νησιώτες. Οι προσπάθειες των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα, με τον Διαγόρα να ισορροπεί σταδιακά την αναμέτρηση.

Στο 23`, οι ροδίτες έφτασαν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, στην καλύτερη φάση του ημιχρόνου. Ο Ζλάτκοβιτς εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα του ΟΦΗ αδράνησε και ο Σαλαμαστράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Βεζυρίδη.

Στο 43`, οι κρητικοί απάντησαν στο δοκάρι του Διαγόρα,

Keywords
Τυχαία Θέματα