Ο Ντίμα Φιλίποφ συμφώνησε με την ομάδα βόλεϊ Ολυμπιακό, αλλά ο Παναθηναϊκός ισχυρίζεται πως ο βούλγαρος πασαδόρος δεσμεύεται με συμβόλαιο

H είδηση ότι ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον βούλγαρο πασαδόρο, Ντίμα Φιλίποφ έχει δημιουργήσει αναστάτωση στο ελληνικό βόλεϊ, καθώς ο παίκτης φέρεται να έχει συμβόλαιο και με τον Παναθηναϊκό!

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφα με τα οποία αποδεικνύει πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Ο πρόεδρος

της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Θεόδωρος Λιακόπουλος δήλωσε για το θέμα: "Ο αθλητής ανήκει στον Παναθηναϊκό, έχει τριετές συμβόλαιο. Την Δευτέρα θα καταθέσουμε το δελτίο του. Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι έχει υπογράψει με τον Ολυμπιακό. Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Στέλιο Κούβαρη και τον ρώτησα εάν γνωρίζει ότι ο αθλητής το 2009 έχει βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Μου είπε πως δεν το γνώριζε και πως ο πατέρας του Γιούρι τον διαβεβαίωσε πως δεν έχει καμία δέσμευση με τον Παναθηναϊκό. Περιμένουμε τον Γιούρι Φιλίποφ ένα χρόνο για να μιλήσουμε για τον

Keywords
Τυχαία Θέματα